Studiereis Letselschade Sevilla

Studiereis Letselschade Sevilla

Studiereis
In bedrijf
Woensdag 1 t/m zondag 5 april 2020
Locatie centraal in het land

Na zeer geslaagde edities in Rome, Madrid, Valencia, Lissabon, Bologna en Boedapest organiseert Studiecentrum Kerckebosch wederom een internationale Studiereis Letselschade.

Lees meer
Accreditatie/PE-punten
Programma
-
-
-
-
-
Sprekers
Bestemd voor

Advocaten en juristen

Data & Locatie
Woensdag 1 t/m zondag 5 april 2020
Tarieven

Deelnemerstarief

€ 2.965,00 excl. BTW per persoon.

Kosten, betalingstermijn en annulering
€ 2.795,- excl. btw. per persoon tot 1 november 2019.

Na deze datum:
€ 2.965,- excl. btw. per persoon tot 1 februari 2020.
€ 3.065,- excl. btw. per persoon na 1 februari 2020.

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen in de vervoerskosten tot aan ticketuitgifte.

Aanmelden is mogelijk tot 1 maart 2020 (onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchten en hotelkamers).

  • De prijs is inclusief kosten cursus, digitaal cursusmateriaal, 4x hotelovernachting, 4x city tax, 4x ontbijt, 4x lunch, bustransfers van en naar het vliegveld in Sevilla, retourvlucht met Transavia, luchthavenbelasting.
  • De prijs is exclusief BTW, ruimbagage, reis- en annuleringsverzekering, diners en persoonlijke uitgaven. Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Studiecentrum Kerckebosch heeft het recht om tot 20 dagen voor de dag van vertrek de reissom te verhogen in verband met wijzigingen in de vervoerskosten (met inbegrip van brandstoftoeslagen).
  • Annulering: in geval van verhindering vindt geen restitutie plaats. U kunt zich echter laten vervangen door een collega. De kosten in verband met het omboeken van vliegtickets of opnieuw aankopen van vliegtickets (indien de wijziging plaatsvindt na uitgifte van de vliegtickets, ca. 3 weken voor dato) worden doorberekend.
  • Betalingstermijn: na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een aanbetalingsfactuur van 30% van de reissom wij verzoeken u deze te voldoen binnen 10 dagen na ontvangst van deze factuur; het resterend bedrag verzoeken wij u te voldoen voor 1 januari 2020.

Aansprakelijkheid
- De cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van alle lesuren.
- Studiecentrum Kerckebosch is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door de cursisten.
- Gemaakte kosten in geval van medische assistentie of overmacht zijn voor rekening van de cursist.
- De cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het bij zich hebben van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort en eventueel rijbewijs en groene kaart. Indien de cursist de reis niet (geheel) kan maken wegens het ontbreken van enig (geldig) document, komt zulks met alle daaraan verbonden gevolgen voor zijn rekening.

Annulering

Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75.00 excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.