Over ons

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is opgericht in 1983 en maakt deel uit van een familiebedrijf. Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert met een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden:

  • Arbo & Veiligheid
  • Criminaliteit & Veiligheid
  • Financiën
  • Overheid
  • Recht
  • Zorg & Welzijn

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving en wil een toonaangevend bedrijf zijn dat wordt gewaardeerd vanwege zijn kwaliteitsproducten en betrokkenheid bij degenen met wie en voor wie producten worden ontwikkeld en verspreid.

Het productenscala is breed: boeken (achtergrondinformatie, praktijkboeken, opleidingsboeken), kenniswebsites, congressen, trainingen en blended learning-trajecnten (zowel open inschrijving als incompany),

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is statutair gevestigd in Zeist en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30141060.


Missie
Kerckebosch media groep is sterk in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van crossmediale producten en diensten die haar klanten helpen succesvol te zijn.
Kerckebosch wil verantwoord ondernemen en een betrouwbare partner zijn voor klanten, auteurs, relaties en opdrachtgevers.


Visie
Kerckebosch is een familiebedrijf met integere en onafhankelijke medewerkers die in samenwerking met professionals met inzet van hun passie, vakmanschap, creativiteit en een gezonde dosis ondernemerschap innovatieve producten ontwikkelen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.