Primeurs Personenschade september

Primeurs Personenschade september

Online Cursus
In bedrijf
Online – U neemt deel op afstand

Hoor steeds als eerste het laatste nieuws in het Personenschaderecht!

Tijdens deze online actualiteitencursus neemt advocaat en bijzonder hoogleraar Arvin Kolder met u in hoog tempo de allerlaatste ontwikkelingen door. Op het brede terrein van de Personenschade is sprake van een constante stroom aan vakinformatie. Arvin Kolder houdt de ontwikkelingen voor u bij en informeert u daarover tijdens deze praktijkgerichte cursus, die op regelmatige basis plaatsvindt.

Actualiteit
Centraal staat telkens niet alleen de nieuwste rechtspraak, maar ook wordt stilgestaan bij andere relevante informatie voor letselschadeprofessionals zoals verschenen literatuur en veranderde wetgeving. Tijdens de cursus wordt in vogelvlucht het belangrijkste laatste nieuws op de verschillende deelterreinen van het Personenschaderecht gebracht. Van onrechtmatige daad tot schadebegroting, van causaliteit tot deskundigenberichten, van werkgeversaansprakelijkheid tot smartengeld, van verkeersaansprakelijkheid tot bewijslevering en van verzekeringsrechtelijke aspecten tot medisch moeilijk objectiveerbaar letsel.

Door het volgen van deze periodiek terugkerende cursus blijft u niet alleen bij, maar loopt u op uw vakgebied continu voorop. Schrijf u voor een snelle duiding en scherpe analyse van de laatste ontwikkelingen dus snel in voor 'Primeurs Personenschade'!

Documentatiemateriaal
Bij deze cursussen wordt een uitgebreid overzicht van relevante rechtspraak en literatuur verstrekt. Hiermee heeft u altijd een accuraat naslagwerk over de actuele stand van zaken op uw vakgebied bij de hand!

Programma
-
-
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Schadevergoedingsrecht
-
-
  • Verzekeringsrecht
  • Overige actualiteiten
Sprekers
Bestemd voor

Juristen (academisch niveau) bij:

  • Advocatenkantoren
  • Letselschadebureaus
  • Verzekeraars
  • Overige juridisch adviseurs letselschade
  • Rechtshulpverleners
  • Rechterlijke macht
Data & Locatie
Online – U neemt deel op afstand
Tarieven

Deelnemerstarief

€ 329,00 excl. BTW per persoon.

U volgt de cursus online via Zoom en ontvangt achteraf uitgebreid naslagmateriaal.

Wist u dat deze cursus op regelmatige basis gegeven wordt? Bekijk hier alle edities

Annulering

Voor annulering kunt u onze voorwaarden raadplegen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.