Actueel

Openbare orde en veiligheid
2 december 2019
Alexander Verweij
Quiz
Quiz

Hoeveel weet u van de nieuwe Wet politiegegevens (Wpg)?

Voor veel gegevens waar boa’s mee werken, geldt sinds dit jaar de Wpg. Hebt u uw kennis over deze wet voldoende paraat? Doe mee met de Kerckebosch Wpg-quiz voor boa´s en test uw kennis. 12 vraagstukken waar u in de praktijk mee in aanraking...
Personenschade / Letselschade
26 november 2019
Alexander Verweij
Video
Video

Verkeersaansprakelijkheid: hoe is het inhoudelijk geregeld?

In uw werk heeft u regelmatig te maken met verkeersaansprakelijkheid. Wanneer is wie aansprakelijk? Hoe past u de regels toe? Waar moet u op letten? Wat is cruciaal? In deze video geeft Henri van Hunnik , senior medewerker rechtshulp bij...
Financiële fraude
20 november 2019
Alexander Verweij
Checklist
Checklist

10 tips bij management van fraudeonderzoeken

In drie interviews met experts heeft u kunnen lezen over de uitdagingen en tips rondom het management van complexe fraudeonderzoeken. In deze infographic zetten we de tips nog één keer voor u op een rij.
Personenschade / Letselschade
20 november 2019
Alexander Verweij
Video
Video

Twee belangrijke tips inzake verkeersaansprakelijkheid

In uw werk heeft u regelmatig te maken met verkeersaansprakelijkheid. Soms is de situatie helder, vaak ligt het ingewikkelder. In deze video geeft mr. Peter Knijp twee tips uit eigen werkwijze.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.