Omgaan met cultuurverschillen in de letselschaderegeling

Omgaan met cultuurverschillen in de letselschaderegeling

Cursus op locatie
In voorbereiding
Locatie centraal in het land

Werk je als professional in de letselschadebranche en werk je met slachtoffers vanuit een andere culturele achtergrond? Het beheersen van een andere taal kan dan van belang zijn, maar is op zichzelf niet voldoende voor de succesvolle behandeling en afronding van een zaak. Met name het begrijpen van verschillende normen, waarden en gedragscodes van een cultuur is tegenwoordig een absolute must.

In deze nieuwe cursus leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen hoe je in een letselschadezaak het communicatieproces positief kan verbeteren en een win-win situatie kan laten ontstaan.

Het wordt een zéér interessante en leerzame cursus waarbij je tips en tricks ontvangt die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie?
Alle partijen als professional werkzaam binnen de letselschade:

  • Belangenbehartigers /advocaten
  • Schadebehandelaars
  • Schaderegelaars
  • Arbeidsdeskundigen
  • Herstelcoaches

Je kunt je interesse al kenbaar maken door je gegevens achter te laten via de button 'Neem een optie' op deze pagina.

Programma
-
Sprekers
Data & Locatie
Tarieven

Annulering

Voor annulering kunt u onze voorwaarden raadplegen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.