Geschillenbehandeling onder de Wkkgz: de theorie in de praktijk

Geschillenbehandeling onder de Wkkgz: de theorie in de praktijk

Specialisatie
Masterclass
In bedrijf
Aristo Amsterdam

Deze cursus gaat in op de wijze waarop geschilleninstanties omgaan met aan hen voorgelegde geschillen in relatie tot zorggerelateerde schade.

Lees meer
Accreditatie/PE-punten
Programma
-
-
-
-
-
-

De onderwerpen die aan bod komen zijn:
- Ontwikkelingen Wkkgz
- Het voorleggen van een geschil aan een geschilleninstantie
- Praktijkperikelen
- Analyse van uitspraken van geschilleninstanties
- Bewijslastverdeling onder de Wkkgz

Sprekers
Bestemd voor

Deze cursus (academisch niveau) is bestemd voor juristen bij:

  • Advocatenkantoren
  • Zorginstellingen
  • Letselschadebureaus
  • (Medisch) Verzekeraars
  • Overige juridisch adviseurs letselschade
  • Rechtshulpverleners
  • Rechterlijke macht
Data & Locatie
Aristo Amsterdam
Aristo Amsterdam

Teleportboulevard 100
Amsterdam 1043 EJ
Nederland

amsterdam@aristo.nl

MET HET OPENBAAR VERVOER
U reist met het openbaar vervoer naar station Amsterdam Sloterdijk. Daar verlaat u het station bij uitgang Changiweg. U ziet Aristo Amsterdam vervolgens rechts van u liggen. Komt uw trein aan op spoor 9? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van deze brug ziet u aan uw rechterzijde Aristo Amsterdam.

VANUIT RICHTING UTRECHT
U volgt de A2 naar Amsterdam. Daar neemt u de afslag A10-Zuid richting Den Haag. Wanneer u de RAI bent gepasseerd, rijdt u via de A10-West in de richting Zaanstad. Na 5 km neemt u afslag nr. 103 richting Haarlem. Aan het einde van de afrit gaat u links (Haarlemmerweg). Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechts en vervolgens weer rechts. Dan neemt u de eerste straat links (over de trambaan) en weer de eerste straat links. Na 250 meter rijdt u achter Aristo en kunt u de parkeergarage inrijden.

VANUIT RICHTING ZAANDAM/LEEUWARDEN
U gaat via de A8 en de A1 richting A10 West Ring Amsterdam. Na de Coentunnel neemt u afslag nr. 102 richting Westpoort/Sloterdijk/Haarlem. Aan het einde van de afrit gaat u rechts en vervolgens gaat u bij het tweede verkeerslicht links (bij het Telegraafgebouw). U gaat vervolgens bij het tweede verkeerslicht weer links de Arlandaweg op. Aan het einde van deze weg, gaat u met de bocht mee, links de trambaan over. Daarna slaat u de eerste straat links, de Tempelhofstraat in. Na 250 meter rijdt u achter Aristo en kunt u de
parkeergarage inrijden.

VANUIT RICHTING DEN HAAG/WASSENAAR/LEIDEN
U gaat via de A4/E19 richting Amsterdam. U passeert het knooppunt Badhoevedorp en Schiphol. Vervolgens neemt u bij het knooppunt ‘De Nieuwe Meer’ de A10 West richting Zaanstad/Leeuwarden. U neemt na 5 km afslag nr. 103 richting Haarlem. Aan het einde van de afrit gaat u links (Haarlemmerweg). Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechts en vervolgens weer rechts. Dan neemt u de eerste straat links (over de trambaan) en weer de eerste straat links. Na 250 meter rijdt u achter Aristo en kunt u de parkeergarage inrijden.

PARKEREN
Aristo Amsterdam beschikt over een eigen parkeergarage en parkeerdek met 190 plaatsen waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren. Bij het inrijden wordt uw kenteken geregistreerd. Na uw bezoek kunt u, door uw kenteken in te voeren bij de betaalautomaat in de lobby contactloos of met pin betalen.
Wanneer er geen plaats is in de parkeergarage kunt u parkeren op de P&R parking aan de noordzijde van station Sloterdijk.

Tarieven

Deelnemerstarief

€ 495,00 excl. BTW per persoon.

€ 445,00 excl. BTW per persoon bij gelijktijdige aanmelding van twee of meer deelnemers uit dezelfde organisatie.

Inclusief koffie, thee, lunch en (digitaal) documentatiemateriaal.

Annulering

Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75.00 excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.