Actualiteiten Whiplash

Actualiteiten Whiplash

Online Cursus
In bedrijf
Online – U neemt deel op afstand

Tijdens deze online actualiteitencursus ‘Whiplash’ neemt advocaat en bijzonder hoogleraar Arvin Kolder in hoog tempo de laatste ontwikkelingen en highlights met u door.

Actuele jurisprudentie
Een groot deel van de letselschadezaken bestaat uit ‘whiplashletsel’. Aan de hand van een uitgebreid jurisprudentieoverzicht krijgt u inzicht in de meest recente stand van zaken. Wanneer is het bewijs van de gestelde klachten en beperkingen geleverd? Hoe zit het met de causaliteit? Welke rol is weggelegd voor deskundigen zoals de neuroloog, neuropsycholoog, psychiater, revalidatiearts en verzekeringsarts? Wat is de relevantie van een zogenoemd delta v-verweer? Hoe om te gaan met de leerstukken ten aanzien van pre-existentie en predispositie? En wat te doen met situaties van onderpresteren of aggraveren?

Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteed aan de problematiek van andersoortige medisch moeilijk objectiveerbare letsels, zoals a-specifieke hoofdpijn, rugklachten en beenklachten. De cursus geeft inzicht in deze lastige materie en biedt praktische tips die voor zowel belangenbehartigers als aangesproken partijen direct toepasbaar zijn in de eigen dossiers.

Door het volgen van deze online cursus bent u in twee uur weer helemaal bij op het gebied van ‘whiplash’!

Documentatiemateriaal
Bij deze online cursus wordt een uitgebreid overzicht van relevante rechtspraak en literatuur verstrekt. Hiermee beschikt u over een accuraat naslagwerk over de actuele stand van zaken op uw vakgebied.

Programma
-
-
  • Stand van zaken in de rechtspraak en literatuur
Sprekers
Bestemd voor

Juristen (academisch niveau) bij:

  • Advocatenkantoren
  • Letselschadebureaus
  • Verzekeraars
  • Overige juridisch adviseurs letselschade
  • Rechtshulpverleners
  • Rechterlijke macht
Data & Locatie
Online – U neemt deel op afstand
Tarieven

Deelnemerstarief

€ 229,00 excl. BTW per persoon.

U volgt de cursus online via Zoom en ontvangt uitgebreid naslagmateriaal.

Annulering

Voor annulering kunt u onze voorwaarden raadplegen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.