Tot en met juni vinden al onze bijeenkomsten online plaats in de Virtual Classroom van onze Kerckebosch Leeromgeving. Lees meer

Thuiswerken en de RI&E

Thuiswerken en de RI&E

Online Training
In bedrijf
Online Leeromgeving met Virtual Classroom

Nu mensen massaal thuiswerken hebt u als veiligheidskundige / preventiemedewerker opeens heel veel extra werkplekken waarvoor u verantwoordelijk bent. Hoe zorgt u voor goede arbeidsomstandigheden thuis en hoe maakt u hiervoor een goede RI&E en Plan van aanpak?

Lees meer
Programma
-
-
-
  • Wat zijn aandachtspunten arbobeleid voor thuis / plaats onafhankelijk werken?
  • Praktijkvoorbeelden van voetangels en klemmen
  • Verantwoordelijkheid werkgever én werknemer
-

Bespreken praktijkvoorbeelden en (preventie) maatregelen.

-
-

Gezien de huidige situatie, komen ook COVID-19 aspecten aan de orde.
Praktijkoefening: een RI&E maken van uw eigen thuiswerkplek.

-
-

Belangrijkste aandachtspunten en praktische tips en afronding.

Sprekers
Bestemd voor

Arboprofessionals die RI&E’s uitvoeren en/of toetsen in de eigen organisatie of in opdracht voor andere organisaties, onder wie:

  • Veiligheidskundigen
  • Arbeidshygiënisten
  • Arbocoördinatoren
  • KAM-coördinatoren
  • Preventiemedewerkers
Data & Locatie
Online Leeromgeving met Virtual Classroom

Deze bijeenkomst wordt aangeboden via de besloten, beveiligde leeromgeving van Kerckebosch. Deze online leeromgeving geeft toegang tot lesmateriaal, zoals het programma, presentaties en hand-outs. Ook informatie ter voorbereiding, als verdieping en als naslagwerk (zoals artikelen, filmpjes en opdrachten) is, indien van toepassing op uw cursus, hierin opgenomen. In de omgeving is ook aanwezigheidsregistratie geregeld ten behoeve van certificaten en kan de stof getoetst worden. Dit is van belang bij sommige cursussen waarbij PE-/PO-punten kunnen worden behaald.

Ook de toegang tot de online bijeenkomst in een virtueel klaslokaal (Virtual Classroom) wordt via de leeromgeving geregeld. Klik hier voor meer informatie over de Virtual Classroom.

Lees hier meer informatie over hoe wij u optimaal van dienst zijn.

Tarieven

Deelnemerstarief

€ 199,00 excl. BTW per persoon.

Inclusief digitaal documentatiemateriaal.

Annulering

Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75.00 excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.