Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

Auteurs
Marcel Wilders

De meest praktische en complete uitgave - boek en online Arbowetweter - met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, Asbestbesluiten, Arbeidstijdenwetgeving en de Wet op de ondernemingsraden.

Boek en online
In Het Compleet Arbo-Regelgevingboek is alle wet- en regelgeving opgenomen. In de online versie arbowetweter.nl zijn ook aanvullende onderdelen, zoals informatie over het certificatie- en persoonsregistratiestelsel, te vinden.

Op www.arbowetweter.nl wordt de informatie maandelijks bijgewerkt. Daarnaast vindt u op de website artikelen met achtergrondinformatie over de arbeidsomstandighedenregelgeving en ontwikkelingen over aansprakelijkheid op dit gebied. Bij aanschaf van deze uitgave krijgt u een jaar toegang tot Arbowetweter.nl.

Branchebrochures
Ter voorkoming van ongevallen, gevaarlijke situaties en bestuurlijke boetes is het nuttig om inzicht te hebben in zaken waaraan de Nederlandse Arbeidsinspectie aandacht besteedt. Daarom zijn de branche- en themabrochures opgenomen op www.arbowetweter.nl. Ook wordt een toelichting gegeven op het handhavingsbeleid. In het verlengde hiervan is de aanwijzing voor de handhaving van de Arbowet en Arbeidstijdenwet opgenomen.

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek wordt zeer gewaardeerd door professionals, medewerkers van arbodiensten, personeelsfunctionarissen, ondernemingsraadsleden en anderen die alle relevante informatie over de regelgeving op arbogebied ter beschikking willen hebben.

Belangrijke voordelen:

  • Maandelijkse update op www.arbowetweter.nl
  • Fulltext zoekfunctie
  • Achtergrondinformatie over wetgeving en aansprakelijkheid
  • Toelichting op handhavingsbeleid en tarieflijsten bestuurlijke boetes

Kijk ook op: www.arbowetweter.nl

Abonnementsmogelijkheden bij dit product:

Upgrade uw aankoop en krijg toegang tot meer
Al veel veiligheidsprofessionals hebben een abonnement op de kenniswebsites van Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch. Kies welke websites voor u interessant zijn en word abonnee! Bekijk alle mogelijkheden (ook voor meerdere gebruikers) in het handige abonnementenoverzicht.

Auteurs

Marcel Wilders

Coördinerend beleidsmedewerker Gezond en Veilig Werk bij het ministerie van SZW
Ministerie van SZW
€ 139,00
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.