Coronabeleid. Kerckebosch volgt te allen tijde de coronavoorschriften van de overheid. Bijeenkomsten worden gehouden in locaties die ‘coronaproof’ zijn ingericht. Indien locaties specifieke maatregelen treffen, brengen wij onze deelnemers hiervan tijdig op de hoogte.

Kaleidos Online (abonnement)

Kaleidos Online (abonnement)

Kaleidos Online bevat ongeveer 5000 stoffen, 5 rubrieken: identificatie, Risico, Interventie, transport en ERG (Emergency Response Guide).

Kaleidos Online werkt volledig platformonafhankelijk op smartphone, tablet of desktop. U hebt alleen een internetverbinding en een recente browser nodig.

Via een gebruikersnaam en een wachtwoord krijgt u toegang tot de informatie. Per abonnement geldt een beperking op één gelijktijdige gebruiker.

Demo
Een demo van Kaleidos Online kan hier gratis uitgeprobeerd worden.
Gebruikersnaam: big-demo
Wachtwoord: big-demo

Er zijn 7 producten beschikbaar in deze demo. De volledige versie bevat informatie over meer dan 5000 stoffen.
- aceton
- benzeen
- sec-butylacetaat
- N,N-dimethylformamide
- 2-propanol
- chloormethaan, vloeibaar, onder druk
- o-toluïdine

Andere bestelmogelijkheden
- Abonnement Kaleidos Full version netwerk versie
- Abonnement Kaleidos Full version single user versie

Auteur:
BIG, Brandweerinformatiecentrum voor gevaarlijke stoffen, vindt zijn oorsprong zoals de naam al doet vermoeden in de brandweer. BIG is uitgegroeid tot een kenniscentrum met internationale erkenning en is een begrip voor veiligheids- en milieudeskundigen. BIG beschikt over een uitgebreide database (BIG Kosmos) met gevalideerde informatie over meer dan 50.000 stoffen en mengsels.

€ 350,00
excl. BTW per jaar

Advies nodig?
Stel uw vragen aan Esmee tijdens het info-uur. Elke donderdag 15.00 – 16.00 uur.

Meld u hier aan

Of bel 030 698 42 22 of mail klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.