studiedag kerckebosch

5e Jaarcongres Gezondheidsrecht

Verdieping
Jaarcongres
In ontwikkeling
Hotel Utrecht

Doel van het congres is om u in één dag op de hoogte te brengen van de actuele ontwikkelingen en verdiepende thema´s op uw vakgebied met betrekking tot gezondheidsrecht. Het programma is in voorbereiding. U kunt zich al aanmelden.

Lees meer
Programma
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sprekers

prof. mr. Kees Blankman

Bijzonder hoogleraar Juridische bescherming van ouderen en meerderjarigen met beperkingen
Vrije Universiteit Amsterdam

dr. Wannes Buelens

Advocaat Loyens & Loeff - academisch medewerker Universiteit Antwerpen
Universiteit Antwerpen
Bestemd voor

Dit jaarcongres (academisch niveau) is bestemd voor juristen bij:

  • Advocatenkantoren
  • Zorginstellingen
  • Letselschadebureaus
  • (Medisch) Verzekeraars
  • Overige juridisch adviseurs letselschade
  • Rechtshulpverleners
  • Rechterlijke macht
Data & Locatie
Hotel Utrecht
Hotel Utrecht

Winthontlaan 4-6
Utrecht 3526 KV
Nederland

utrecht@valk.nl

Vanuit Amsterdam : Snelweg A2 richting Utrecht /Knooppunt Amstel borden A2/E35 richting Utrecht Knooppunt Oudenrijn E30/E35 richting Arnhem / Volg de borden Houten/E311/A12 Volg borden Kanaleneiland/Jaarbeurs

Vanuit Eindhoven / 's-Hertogenbosch: Snelweg A2 richting Utrecht / Amsterdam/ Neem afrit A12/E30 vanaf de A27 Neem de afslag A12/E30 richting Den Haag / Afslag 17 / Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum

Vanuit Breda: Voeg in op A16/ Neem afslag 20 's-Gravendeel naar N3/N217 richting ‘s-Gravendeel/Oud-Beijerland/Papendrecht. Gorinchem A15/ Vervolgens borden A27 volgen. Neem de afslag A12/E30 richting Den Haag. Neem afslag 17 en volg Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum.

Vanuit Amersfoort: Snelweg A28 / E30,A27 richting Den Haag/Breda E35/E30/A12 richting Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag Afslag 16 t/m 18 en volg de borden Centrum/Jaarbeurs/Kanaleneiland

Parkeren
De parkeergarage is gelegen onder het van der Valk Hotel Utrecht kosten voor parkeren zijn € 8,00.
Mocht deze parkeergelegenheid vol zijn dan is de dichtstbijzijnde parkeerplaats is P+R Westraven. Voor € 5,00 zijn kaartjes beschikbaar bij de automaat, een combikaartje parkeren en reizen.

Openbaar Vervoer:
Vanaf Centraal Station Utrecht vertrekken de volgende bussen naar halte:
Kanaleneiland zuid.
Bus nummers: 65, 66, 74,77

Tarieven

Deelnemerstarief

€ 445,00 excl. BTW per persoon.

Abonnees GZR Updates en Tijdschrift voor Gezondheidsrecht betalen € 395,- per persoon excl. btw. Gebruik kortingscode B00m50GZR19 om uw korting te activeren

Gratis bij uw inschrijving: een maand lang toegang tot GZR Updates gezondheidsrecht
GZR Updates (Boom Juridisch) biedt een helder overzicht van de nieuwste uitspraken op het gebied van gezondheidsrecht. Deze uitspraken worden voor u samengevat en van commentaar voorzien door een keur aan experts uit wetenschap en praktijk. Hoofdredacteur is mr. dr. Rolinka Wijne. Via het Updates-portal zijn de uitspraken doorzoekbaar. Daarnaast ontvangt u tweewekelijks een attendering om continue bij te blijven. Bent u nog geen abonnee? Dan krijgt u als deelnemer aan het congres een maand lang gratis toegang tot GZR Updates. Na deze maand zal Boom Juridisch contact met u opnemen met een speciaal aanbod.

Annulering

Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75.00 excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.