Kennis over fraude bijspijkeren wanneer het u uitkomt?

Bekijk online geaccrediteerde On Demand Colleges

Kennis over meerdere facetten binnen het domein van fraude is handig, maar in veel gevallen zelfs essentieel. Om u hierbij te ondersteunen kunt u bij ons terecht voor On Demand Colleges. Korte inspirerende online colleges (ca. 2 uur) gegeven door een gerenommeerde experts uit uw vakgebied. En dat op een moment dat het u uitkomt!

  • Kort en inspirerend
  • Praktijkgericht en uitgelegd door ervaren experts
  • (Terug)kijken waar u wil en wanneer het u uitkomt
  • Snel en eenvoudig bijscholen over een topic naar keuze
  • NOvA PO- en NIVRE PE-punten toegekend
online cursus

Aangeboden colleges

Taal als leugendetector

On Demand college

Hoe kunnen we bij mogelijke fraude en misleiding de gesproken en geschreven taal gebruiken voor het opsporen van leugens en het signaleren van fraude?

NOvA 3.00 PO-punten
NIVRE 2.00 PE-punten

Micro-expressies: “Ik kan zien wat u voelt“

On Demand college

Hoe kunt u zien wat uw gesprekspartner voelt? Waar moet u op letten bij het signaleren van fraude, leugens en bedrog? En hoe zet u het zelf bewust in?

NOvA 3.00 PO-punten
NIVRE 2.00 PE-punten

Employmentscreening; juridische aspecten bij selectie van personeel

On Demand college

Voor werkgevers zijn dit uitdagende tijden. Aan de ene kant hebben zij te maken met een grote schaatste op de arbeidsmarkt. Aan de andere kant wekken kantenartikelen de indruk dat werkgevers massaal getart wordt door interne fraude en criminaliteit.

NIVRE 2.00 punten

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.