Webwinkel actueel

Kracht- en Stabiliteitstraining deel 1 + 2

Bestel met het voordelige combinatiepakket 1 de boeken Kracht- en Stabiliteitstraining deel 1 en 2.

Auteur(s): 
€ 94,25 excl. BTW
Kracht- en Stabiliteitstraining deel 1 + Slim Slank

Bestel met het voordelige combinatiepakket 2 de boeken Kracht- en Stabiliteitstraining deel 1 en Slim Slank.

€ 80,09 excl. BTW

Tijdens deze cursus leert u de traumachirurgie en neurochirurgie kennen en de diverse medische interventies. De focus ligt op fracturen, schedeltrauma’s en complicaties. Tevens krijgt u gedegen kennis van de werkwijze van medici: hoe zijn de procedures en protocollen, hoe stelt men een diagnose (op basis van röntgenfoto’s), welke inschattingen maakt men? En hoe stelt men een medische expertise op en werkt men met de FML? Tevens wordt stilgestaan bij enkele juridische knelpunten en speerpunten rondom het medisch traject.

Datum: 

De datum waarop deze studiedag gehouden wordt is nog niet bekend. Zodra dit gegeven beschikbaar komt kunt u zich aanmelden.

€ 595,00 excl. BTW
Hoe de letselschaderegeling verandert in de moderne tijd

De Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV) organiseert jaarlijks de PIV Jaarconferentie. Letselschade is een actueel onderwerp. De PIV Jaarconferentie geeft podium aan tal van sprekers van binnen en buiten de wereld van de letselschade. Het is een dag om kennis met elkaar te delen, inspiratie op te doen, nieuwe dingen te horen en met elkaar in gesprek te gaan. Studiecentrum Kerckebosch is de congrespartner van het PIV.

De 18e PIV Jaarconferentie is volgeboekt. U kunt niet meer inschrijven.

Datum: 
23 maart 2018
€ 395,00 excl. BTW
De digitale aanvulling op de succesvolle boekenreeks Kracht- en Stabiliteitstraining

Kracht en Stabiliteit Online is dé digitale aanvulling op de succesvolle boekenreeks Kracht- en Stabiliteitstraining van topfysiotherapeut Wilfred Sip. Het is een helder ingerichte databank voor gezondheidsprofessionals, met meer dan 1100 oefeningen, gericht op revalidatie en krachttraining. De oefeningen zijn weergegeven in foto's en video’s en worden ondersteund door instructies en variaties. Meld u nu aan voor een proefabonnement. Gedurende twee maanden krijgt u gratis toegang. Dit proefabonnement stopt automatisch.

€ 60,00 excl. BTW per jaar