IMA (online)

IMA (online)

hét betrouwbare RI&E instrument

Redactie
drs. Kees Peereboom
dr. Wim van Alphen

Bent u op zoek naar een volledig en praktische RI&E instrument? Kies dan voor de IMA! De Inspectiemethode Arbeidsomstandigheden (IMA) is hét betrouwbare RI&E instrument. Met de IMA kunt u een volledige risico-inventarisatie en -evaluatie maken. Daarnaast heeft de IMA een enquête tool voor medewerkersonderzoek. De IMA bestaat uit meer dan 35 modules, waarvan zeven modules voor kantoor: IMA-K. Per knelpunt treft u de actuele wetten en toetsingscriteria aan die u indien gewenst kunt toevoegen aan uw RI&E-rapport. Ook kunt u documenten en foto’s toevoegen.

U kunt zelf eigen vragen en modules toevoegen zodat u de RI&E volledig kunt afstemmen op de situatie in uw organisatie. Daarnaast treft u een overzicht met verwijzingen naar relevante arbocatalogi aan.

Met de IMA maakt u snel een RI&E-rapportage en een plan van aanpak. Deze kunt u opslaan in PDF-formaat. Het plan van aanpak kunt u daarnaast ook opmaken en bijwerken in een Excelbestand.

Voordelen IMA:

  • Al uw RI&E’s online tot uw beschikking
  • Meer dan 35 modules, waarvan zeven voor kantoor: IMA-K
  • Eenvoudig en onbeperkt eigen vragen en modules toevoegen
  • Altijd up-to-date: Actuele wetgeving en toetsingscriteria
  • Met één muisklik uw RI&E rapport
  • Uw RI&E-rapport en Plan van aanpak in Word en PDF, Plan van aanpak ook naar Excel
  • Per vraag is ruimte voor opmerkingen en foto’s
  • Meerdere contactpersonen per licentie met eigen login
  • Inclusie enquête tool voor medewerkersonderzoek

Demo bekijken: www.riemaken.nl
Gratis module maken: www.imaonline.nl

Licentie aanschaffen
Met een standaard licentie (jaarabonnement) kunt u 10 RI&E's maken. U kunt dit aantal verhogen. Per 5 extra RI&E's betaalt u € 110,- per jaar bovenop u standaard licentie. Verhoging van het aantal RI&E's kunt u per e-mail aanvragen via onze klantenservice: klantenservice(@)kerckebosch.nl.

Andere abonnementsmogelijkheden
- IMA inclusief boek

Redactie
€ 395,00
excl. BTW per jaar

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Kerckebosch.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van bezoekersgedrag. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.