Coronabeleid. Goed nieuws: we organiseren ook weer op locatie! We volgen de voorschriften van de overheid en gebruiken daarbij de CoronaCheck als toegangsbewijs. Lees meer

VCANieuws.nl

VCANieuws.nl

Redactie
Siep Slager
ing. Gerard Drost
Wilbert Timp

VCAnieuws.nl is hét kennisplatform voor de VCA Praktijk. U vindt hier praktische hulpmiddelen en achtergrondinformatie voor het toepassen en implementeren van de VGM Checklist Aannemers. Met een abonnement op VCAnieuws.nl hebt u toegang tot de volledige database van VCA Nieuws én Arbeidsveiligheid.net.

Uw voordelen

  • Praktijk- en achtergrondinformatie over VCA en veiligheid
  • Praktische informatie over het toepassen van de VGM-checklist
  • Voorbeelden van VGM documenten
  • Vraag en antwoord
  • Informatie over VCA- opleiding -diploma en -examen
  • Toegang tot www.arbeidsveiligheid.net (veiligheidsartikelen, tools, checklists en meer)

Ontdek ook onze andere veiligheidsswebsites en kies uw abonnement
Al veel veiligheidsprofessionals hebben een abonnement op één of meerdere kenniswebsites van Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch. Kies welke websites voor u interessant zijn! Bekijk alle abonnementsmogelijkheden (ook voor meerdere gebruikers) in het handige abonnementenoverzicht.

Redactie
€ 85,00
excl. BTW per jaar

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.