Arbowetweter.nl

Arbowetweter.nl

De complete arboregelgeving online!

Redactie
Marcel Wilders

De Arbowetweter is de digitale versie van het succesvolle Compleet Arbo-regelgevingboek. Hiermee heeft u toegang tot de complete arboregelgeving. Deze is altijd up-to-date en met de fulltext zoekfunctie kunt u heel eenvoudig en snel de wetgeving vinden die u nodig heeft. U beschikt over alle informatie om het arbobeleid in uw bedrijf of instelling volgens de regels van de wet vorm te geven.

Altijd up-to-date
Met Arbowetweter.nl hoeft u niet meer uit te zoeken wat de nieuwe wetten en regels zijn. Arbowetweter.nl is namelijk altijd up-to-date! Wijzigingen in de wetgeving worden maandelijks online verwerkt. De wijzigingen treft u op de homepage zodat u meteen weet wat is aangepast.

Snel zoeken en vinden
Met de Arbowetweter vindt u snel en eenvoudig de wetgeving die u zoekt. U kunt fulltext zoeken door de gehele wetgeving. De resultaten worden naar relevantie gepresenteerd.

Waar heeft u toegang toe
Met een abonnement op de Arbowetweter heeft u onder andere toegang tot:
- Arbowet
- Arbobesluit
- Arboregeling
- Beleidsregels Arbowetgeving
- Beleidsregel Arbocatalogi
- Warenwet- en regelgeving
- BRZO en RRZO 1999
- Asbestbesluiten
- Wet op de Ondernemingsraden
- Sanctie- en Handhavingsbeleid

Branchebrochures
Ter voorkoming van ongevallen, gevaarlijke situaties en bestuurlijke boetes is het nuttig om inzicht te hebben in zaken waaraan de Inspectie SZW aandacht besteedt. Daarom zijn de tot nu toe verschenen branchebrochures op de website www.arbowetweter.nl opgenomen. Tevens wordt in deze uitgave een toelichting gegeven op het sanctie- en handhavingsbeleid en op de structuur en de tarieven van de bestuurlijke boetes. In het verlengde hiervan zijn de richtlijn voor strafvordering en de aanwijzing voor handhaving van de Arbowet opgenomen.

Meer informatie: www.arbowetweter.nl

Abonnementsmogelijkheden bij dit product:
- Boek Compleet Arbo-Regelgevingboek 2018
- Abonnement Compleet Arbo-Regelgevingboek 2018 + Arbowetweter

Ontdek ook onze andere veiligheidsswebsites en kies uw abonnement
Al veel veiligheidsprofessionals hebben een abonnement op één of meerdere kenniswebsites van Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch. Kies welke websites voor u interessant zijn! Bekijk alle abonnementsmogelijkheden (ook voor meerdere gebruikers) in het handige abonnementenoverzicht.

Redactie

Marcel Wilders

Coördinerend beleidsmedewerker Gezond en Veilig Werk bij het ministerie van SZW
Wilders Arbo-Service
€ 99,50
excl. BTW per jaar

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Kerckebosch.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van bezoekersgedrag. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.