Arbeidsveiligheid.net

Arbeidsveiligheid.net

Maak(t) werk van veilig werken

Hét kennisnetwerk voor veiligheidsfunctionarissen. Op Arbeidsveiligheid.net verschijnen wekelijks nieuwe artikelen en tools (denk aan checklist, instructieposter, toolbox of procedure) op het gebied van veilig werken. Inclusief online arboregelgeving.

De inhoud wordt samengesteld door een deskundige redactie, die bewaakt dat de artikelen voldoende diepgang hebben en daarbij ook toegesneden zijn op de praktijk. Met dit abonnement hebt u toegang tot alle artikelen, tools en de online arboregelgeving via Arbowetweter.

De voordelen van toegang tot Arbeidsveiligheid.net?

  • Toegang tot alle praktische diepgaande veiligheidsartikelen
  • Toegang tot alle (meer dan 250) veiligheidstools
  • Toegang tot online arboregelgeving via de Arbowetweter
  • Maandelijks gratis e-mailupdate over de nieuwste tools en artikelen
  • Unieke informatie die u niet gratis op internet vindt
  • Korting op trainingen en uitgaven

Thema's
De inhoud van de tools en artikelen is heel divers. Veelvoorkomende thema's zijn gevaarlijke stoffen, arbeidsmiddelen, procesveiligheid en fysieke belasting. Toolsoorten zijn bijvoorbeeld checklists, instructies en toolboxen.

Tools delen, downloaden en aanvragen
Hebt u zelf een checklist, toolbox of instrument ontwikkeld? Deel deze dan met collega’s uit het werkveld. Zoekt u een specifieke toolbox, checklist of procedure? Plaats een oproep in tools gezocht. Misschien heeft een collega deze tool of kan de redactie van Arbeidsveiligheid.net deze laten ontwikkelen.

Ontdek het netwerk zelf op Arbeidsveiligheid.net

Andere abonnementsmogelijkheiden bij dit netwerk

Ontdek ook onze andere veiligheidsswebsites en kies uw abonnement
Al veel veiligheidsprofessionals hebben een abonnement op één of meerdere kenniswebsites van Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch. Kies welke websites voor u interessant zijn! Bekijk alle abonnementsmogelijkheden (ook voor meerdere gebruikers) in het handige abonnementenoverzicht.

€ 184,00
excl. BTW per jaar

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.