Studiecentrum Kerckebosch en Flyct Letselschade introduceren ‘LetselLab’, een online verdiepings- en discussieprogramma voor de letselschadebranche. Elke maand organiseert LetselLab een interactief webinar over een actueel thema uit de branche om kennis, ervaringen en inzichten te delen. Het eerste webinar is op 27 oktober a.s. om 16.00 met het onderwerp ‘Fiscale schade: fictie of fair?’ Deelname is gratis.

Voor en door de letselschadebranche
Het programma van LetselLab wordt bepaald en verzorgd door en voor partners uit de branche. De webinars zijn bedoeld voor letselschadespecialisten, letselschadeadvocaten en verzekeraars, maar kunnen ook voor medisch adviseurs de moeite waard zijn. De onderwerpen zijn interessant voor iedereen in de branche, van startende tot ervaren letselschadeprofessionals.

Bijpraten, kennis delen en inzicht krijgen
Elke maand nodigt LetselLab experts uit om te praten en te discussiëren over een stelling. Deze stelling is gebaseerd op een actueel onderwerp of een thema waarover veel discussie is. Iedereen kan online meeluisteren en meepraten over het onderwerp. Deelnemers gaan met nieuwe kennis en inzichten achter hun laptop vandaan.

Initiatiefnemers
Studiecentrum Kerckebosch heeft als doel om kennis op een toegankelijke en aantrekkelijke manier beschikbaar te maken, onder anderen voor mensen die werken in de letselschadebranche. Flyct wil als gecertificeerd letselschadebureau graag meer kennis delen over letselschade en bijdragen aan betere discussies in de branche en een hoger kennisniveau.

27 oktober, het eerste webinar
Het eerste webinar van LetselLab is op 27 oktober van 16.00 tot 17.00u. Het onderwerp is ‘Fiscale schade: fictie of fair?’ We praten met experts Hans Tiemersma (Sedgwick), Erik-Jan Bakker (De Bureaus), Mark van Dijk (Flyct Letselschade) en Christiaan Hassink (Raasveld Expertise) over de wijziging in de rekenmethode door de nieuwe wetgeving en de vraag hoe de branche met deze wijziging moet omgaan. Het webinar staat onder leiding van Tom van 't Hek.


Meer lezen over LetselLab of inschrijven voor een webinar?
Kijk op
www.letsellab.nl

 

Inhoudelijk contact:
Mark van Dijk van Flyct Letselschade: 088-1004357
David Daamen van Kerckebosch Uitgeverij-Studiecentrum: 030-6984222
Of via mail:
info@letsellab.nl