Vacature Assistent cursus- en congresmanager

Werk jij graag in een team? Communiceer je gemakkelijk en vind je het fijn om je collega’s werk uit handen te nemen? Dan hebben we een hele leuke baan voor jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een:

Assistent cursus- en congresmanager
24-36 uur per week 

Functie
Als assistent cursus- en congresmanager ben je lid van het team cursus- en congresmanagers. In dit team worden opleidingsevenementen (cursussen, congressen, webinars) bedacht, voorbereid, ingepland en administratief verwerkt. Je ondersteunt het team in de volle breedte door mee te denken, te organiseren en te ontzorgen. 

Taken en verantwoordelijkheden
Je hebt een breed en gevarieerd takenpakket. Je ondersteunt het team onder andere door: 

 • Het (mede) organiseren van bijeenkomsten en daarbij: 
 • Het inrichten van leeromgevingen.  
 • Het maken van afspraken met sprekers en locaties.  
 • Het (mede) opstellen en bewaken van projectbegrotingen. 
 • Het afhandelen van de administratie rondom bijeenkomsten.  
 • Het verwerken van deelnemersevaluaties. 
 • Het (mede) beheren van de website en het CRM-systeem.  
 • Het ondersteunen van (web)redactie en online marketing.  

Natuurlijk draai je ook mee op locatie bij onze bijeenkomsten en ontvang en begeleid je de deelnemers en sprekers! 

Wij vragen 
Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau. Je gaat planmatig te werk en bent niet alleen gewend om zelfstandig te werken, maar ook bereid om te leren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van je collega’s. Je werkt liever handig dan hard.  

Ervaring in de uitgeverij of evenementenbranche vinden we interessant, maar is niet noodzakelijk. Ook ervaring met het ERP-pakket Afas Profit zou goed uitkomen, maar als je bereid bent om je hierin te verdiepen dan is ook dat geen vereiste. 

Wij bieden 

 • Een veelzijdige baan in een creatieve omgeving. 
 • Samenwerking in een klein, hecht team van enthousiaste professionals. 
 • Volop ruimte om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen als spin in het web. 
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis of op een andere plek van jouw keuze te werken. 
 • Een salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, persoonlijk keuzebudget en vakantiedagen volgens van de CAO voor het Tijdschriften- en Uitgeverijbedrijf. 
 • Een arbeidsovereenkomst van 12 maanden met 1 maand proeftijd. Als het van beide kanten bevalt, dan blijven we na dat jaar graag voor onbepaalde tijd met je samenwerken!  

Over ons
Kerckebosch Uitgeverij-Studiecentrum, gevestigd te Zeist, is een gerenommeerde en toonaangevende aanbieder van permanente educatie voor professionals in de vakgebieden Arbo & Veiligheid, Schuldhulpverlening, Personenschade en Financieel-economische criminaliteit. Wij organiseren ieder jaar meer dan 100 interessante cursussen en congressen en bieden steeds meer online kennisproducten. Onze experts, partners en klanten waarderen Kerckebosch om de betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening.  

Geïnteresseerd of meer weten? 
Solliciteren op deze vacature kan tot 7 april 2024. Stuur een berichtje met cv per e-mail naar David Daamen, ddaamen@kerckebosch.nl.  

Meer informatie over wat doen is natuurlijk te vinden op onze website: www.kerckebosch.nl. Wil je meer weten over de functie dan kun ook bellen met David op nummer 06-22608513. We komen graag met je in contact!  

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.