Gratis webinars voor HR-professionals

Over de actuele thema's binnen uw vakgebied

Geinformeerd worden over de belangrijkste thema's binnen uw vakgebied? Bekijk dan gratis onze HR-webinars!

  • U krijgt antwoord op veelgestelde vragen (ingezonden door uw vakgenoten)
  • U hoort aansprekende praktijkvoorbeelden
  • U ontvangt concrete tips voor uw eigen praktijk

De webinars zijn eerder live gegeven door arbeidsrechtadvocaat Saskia Lang. De kennis en ervaring (+25 jaar) uit haar arbeidsrechtpraktijk deelt zij graag met u in deze opnames.

hr

Beschikbare webinars

Privacy op de werkvloer; vragen uit de praktijk

In het tijdperk van voortdurende technologische vooruitgang is privacy op de werkvloer een groeiende zorg geworden. Terwijl organisaties streven naar efficiëntie en gegevensgestuurde inzichten, rijst de vraag hoe de privacy van werknemers beschermd kan blijven. Wat zijn belangrijkste aandachtspunten en vragen?

Bekijk gratis webinar >

Re-integratie bij ziekte; vragen uit de praktijk

Een zieke werknemer. Elke organisatie heeft daar mee te maken. U moet hier samen mee aan de slag. Wat zijn belangrijkste aandachtspunten en vragen?


 

Bekijk gratis webinar >

Ongewenst gedrag op de werkvloer; vragen uit de praktijk

Wat staat dat shirt je goed!' Een mooi compliment van een collega? Of niet? En als een manager het zegt? Is dit ongewenst gedrag op de werkvloer? Waar liggen de grenzen? En wat gebeurt er als deze grens wordt overschreden? Je hoort de belangrijkste aandachtspunten en vragen. 

Bekijk gratis webinar >

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.