Coronabeleid update 30/11/21. Onze bijeenkomsten op locatie mogen doorgaan. Voor zover bijeenkomsten hybride of geheel online worden verzorgd – zoals onze congressen –, staat dit vermeld bij het betreffende evenement. Lees meer

Coronabeleid

Coronabeleid

Update 30 november 2021

Onze bijeenkomsten op locatie mogen doorgaan. Voor zover bijeenkomsten hybride of geheel online worden verzorgd – zoals onze congressen –, staat dit vermeld bij het betreffende evenement.

Voor veilige toegang tot de locatie maken wij gebruik van de CoronaCheck. U krijgt een vaste zitplaats toegewezen en wij houden zoveel mogelijk afstand van elkaar. Ook tijdens pauzes zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de algemeen geldende maatregelen van afstand en hygiëne.

Kerckebosch volgt altijd de coronavoorschriften van de overheid voor uw en onze veiligheid. Voor uw toegang kunt u gebruik maken van de CoronaCheck-app of uw QR-code geprint meenemen naar de locatie. Zonder dit toegangsbewijs kunnen wij u geen toegang verlenen.

Wij dragen er zorg voor dat u veilig kennis kunt opdoen en kunt netwerken. Wij vragen u daarom op de dag van de bijeenkomst zelf uw gezondheid te checken.

 

Antwoorden op veelgestelde vragen:

Moet ik altijd een coronatoegangsbewijs overleggen?

Ja, bij alle bijeenkomsten op locatie gebruiken wij de CoronaCheck. Zonder dit toegangsbewijs kunnen wij u geen toegang verlenen.

Daarnaast organiseren wij online bijeenkomsten, hybride bijeenkomsten en On Demand Colleges.

Wat is een coronatoegangsbewijs?

Wij gebruiken hiervoor de 'CoronaCheck'. Hierin kunt u gemakkelijk zelf een geldige QR-code aanmaken. U gebruikt daarvoor uw vaccinatiebewijs, negatieve toegangstest of een herstelbewijs (van maximaal 6 maanden oud).

De QR-code kunt u uploaden in de CoronaCheck-app. U kunt de QR-code ook printen.

Bij de registratie scannen wij deze QR-code. Er verschijnt een groen vinkje. Ter controle zien wij ook de eerste letter van uw voornaam, de eerste letter van uw achternaam en uw geboortedag of geboortenaam. Er wordt niet getoond of u getest, gevaccineerd of van corona hersteld bent.

Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Ik ben niet (volledig) gevaccineerd, wat nu?

Wanneer u niet (volledig) gevaccineerd bent, bent u uiteraard ook van harte welkom op de bijeenkomst. U moet hiervoor wel een negatieve sneltest afnemen.

Hieronder vindt u de informatie omtrent het afnemen van een test:

 • Ga naar testenvoortoegang.org
 • Klik op ‘Maak een afspraak’
 • Kies voor ‘Zakelijke bijeenkomst’
 • Selecteer de datum en tijd
 • Zoek op postcode of woonplaats naar de dichtstbijzijnde TvT-locatie
 • Kies de testdag en tijd (deze is afgestemd op maximaal 40 uur voorafgaand)
 • Ga naar de testlocatie en laat een sneltest afnemen
 • U ontvangt een code, waarmee u een QR-code kunt maken in de CoronaCheck-app

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het maken van een testafspraak werkt:
https://www.youtube.com/watch?v=i1ehZ5pepDY

Let op: een zelftest is geen geldig toegangsbewijs, omdat deze test geen QR-code genereert!

Wat is de CoronaCheck-app?

Voor het bezoeken van een bijeenkomst is bij veel locaties een coronatoegangsbewijs nodig. Wij gebruiken hiervoor de CoronaCheck-app. 

Voordat u een congres of evenement bezoekt, dient u de volgende stappen te doorlopen:

 1. Download de CoronaCheck-app (of ga naar CoronaCheck.nl)
   
 2. Upload uw coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app:
  • Upload een negatief testbewijs (vul uw ophaalcode van de negatieve testuitslag in op de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl)
   of
  • Upload uw vaccinatiebewijs. (Ga naar de CoronaCheck-app of CoronaCheck.nl en log in met uw DigiD; uw gegevens worden automatisch opgehaald)
   of
  • Upload uw herstelbewijs. (Ga naar de CoronaCheck-app of CoronaCheck.nl en log in met uw DigiD; uw gegevens worden automatisch opgehaald)
    
 3. Laat de QR-code scannen bij binnenkomst op de locatie

Klik hier voor meer informatie.

Ik kan of wil geen gebruik maken van de CoronaCheck-app

Geen probleem. U kunt ook een geldige code uitprinten en meenemen naar de locatie.
Hoe u dat doet leest u hier: https://coronacheck.nl/nl/print/

 

 

Kan ik ook mijn PCR-test of zelftest gebruiken voor toegang?

PCR-test:

Ook het resultaat van een PCR-test kunt u in de CoronaCheck-app uploaden. Hiermee krijgt u toegang tot de bijeenkomst.


Zelftest:

Met een zelftest kunt u geen QR-code genereren die nodig is voor toegang. Ga naar testenvoortoegang.org en maak een afspraak voor een geldige sneltest.

Ik ben positief getest, krijg ik mijn geld terug?

Omwille van uw privacy hoeft u ons niet mee te delen dat u positief getest bent. Wij hebben bij afmelding door ziekte een coulanceregeling. Er wordt geen geld teruggegeven. Wel kunt u iemand anders in uw plaats laten deelnemen, of u kunt zich in overleg aanmelden voor een andere bijeenkomst. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

NB: Als u zich heeft ingeschreven voor een bijeenkomst met hybride toegang, dan kunt u na tussenkomst van onze klantenservice de bijeenkomst online volgen. 

Ik heb coronagerelateerde klachten. Mag ik komen?

Nee, wanneer u coronagerelateerde klachten hebt, blijft u thuis; zelfs wanneer u een negatieve test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt. U kunt in dat geval iemand anders in uw plaats laten deelnemen, of u kunt zich in overleg aanmelden voor een andere bijeenkomst. Neem contact op met onze klantenservice.

NB: Als u zich heeft ingeschreven voor een bijeenkomst met hybride toegang, dan kunt u na tussenkomst van onze klantenservice de bijeenkomst online volgen.

Moet ik nog rekening houden met 1,5 meter afstand tijdens een bijeenkomst?

Dit is afhankelijk van de datum van uw bijeenkomst.

Tot 25 september moet u in het restaurant en de andere gezamenlijk ruimtes van de locatie 1,5m afstand bewaren en moet u zich houden aan de looproutes van de locatie. 

Na 25 september hoeft u geen rekening meer te houden met 1,5m afstand. Wij werken met CoronaCheck. Alleen met dit toegangsbewijs kunnen wij u toelaten.

Wat gebeurt er als de bijeenkomst niet kan doorgaan vanwege verscherpte maatregelen?

Wanneer de coronamaatregelen opnieuw worden aangescherpt, verzorgen wij een passende, digitale oplossing of wordt de bijeenkomst verplaatst naar een later moment. Wij zullen u hierover per mail informeren.

 

 

Corona-toegangsbewijs nodig?

 

 

 

Krijg toegang met de CoronaCheck.

Wij maken gebruik van de CoronaCheck. Gebruik de app of de papieren print. Hiermee toont u aan dat u gevaccineerd bent, negatief op corona getest bent of dat u recent al corona gehad hebt. U krijgt hiermee toegang tot de bijeenkomst.

De app kunt u hier downloaden:

 

apple store google play
 

 

 

Hoe werkt het?

stap1stap2stap3

1. Laat u testen of vaccineren
Voor toegang vragen sommige locaties een vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs.

2. Maak een QR-code
Van een vaccinatie, een herstel of van een negatieve testuitslag maakt u in de app een QR-code. Dat is uw bewijs.

3. Toon uw QR-code
Laat de QR-code én uw identiteitsbewijs controleren voor toegang.

 

papieren bewijs

Liever een papieren bewijs?
Een bewijs op papier is handig als u geen smartphone hebt. U kunt een bewijs maken van een vaccinatie, een herstel en/of van een testuitslag.
Lees hier meer over bewijzen op papier.

papieren bewijs maken

 

 

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.