prof. dr. Pascale Peters

Hoogleraar
Nyenrode Business Universiteit

Prof. dr. Pascale Peters is Hoogleraar Strategisch Human Resource Management aan Nyenrode Business Universiteit. Zij maakt deel uit van het Nyenrode Faculty Expertisecenter Strategy, Organization & Leadership.

Peters: Ik kijk vanuit een integraal perspectief naar de veranderende arbeidsrelatie in het licht van een snel veranderende organisatieomgeving. Hierbij benadruk ik het belang van duurzame inzetbaarheid voor de prestaties van mens, organisatie en maatschappij, met aandacht voor zingeving, bevlogenheid, life-long-learning, gezondheid, flexibiliteit en werk-privé-balans.

Ik ben er trots op dat ik op een professionele manier, samen met anderen, mag nadenken over actuele en complexe vraagstukken die mens, organisatie en maatschappij raken. Het kunnen aanreiken van nieuwe inzichten en duurzame oplossingsrichtingen geeft mij flow en voldoening.

Haar Leerstoel Strategisch HRM sluit aan bij de missie van Nyenrode door studenten, managers en professionals via opleiding en training te verrijken met up-to-date kennis en vaardigheden. Zo helpt zij hen proactief vorm te geven aan effectief en ethisch HRM en leiderschap om te komen tot duurzame prestaties voor mens, organisatie en maatschappij.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.