mr. Petra Oskam

Advocaat
Kennedy Van der Laan N.V.

Petra richt zich met haar praktijk op het adviseren van en het procederen voor verzekeringsmaatschappijen. Zij procedeert in letsel-, aansprakelijkheid- en verzekeringszaken. Ze vertegenwoordigt bijvoorbeeld regelmatig cliënten in deelgeschilprocedures. Door haar in-house ervaring bij een verzekeraar kent ze de sector van binnenuit en weet ze hoe belangrijk hands-on advisering is voor de dagelijkse praktijk.

Petra volgde de postdoctorale LSA/ Grotius specialisatieopleiding Personenschade en zit sinds 2017 in het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA.

Zij publiceert regelmatig in tijdschriften zoals het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade en het PIV-Bulletin, bijvoorbeeld over whiplashzaken en fraude in de letselschaderegeling.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.