mr. Michel de Ridder

Advocaat
KBS Advocaten N.V.

Michel de Ridder studeerde in Utrecht tegelijkertijd rechten en geneeskunde. Na deze studies te hebben voltooid, koos hij voor de advocatuur. Sinds 1996 is Michel verbonden aan KBS Advocaten, waar hij een van de partners is. Hij adviseert en procedeert op het terrein van civiele, tuchtrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaren en zorginstellingen. Ook legt hij zich toe op werkgeversaansprakelijkheid.

Michel is lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging voor Tuchtrechtadvocaten en de Vereniging van Gezondheidsrecht. Daarnaast is hij redactielid van de het tijdschrift Letsel & Schade van de Stichting Werkgroep Artsen Advocaten en het Tijdschrift voor Gezondsheidsrecht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.