mr. Melita van der Mersch

Advocaat/partner
Velink & De Die Advocaten

Melita van der Mersch (1975) voert sinds 2000 als advocaat een gespecialiseerde gezondheidsrechtelijke praktijk. Voor de overstap naar Velink & de Die was zij partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en verantwoordelijk voor de zorgpraktijk. Melita heeft brede gezondheidsrechtelijke ervaring, onder meer op het terrein van het tuchtrecht, toezicht en handhaving en zorgverzekeringen. Bijzondere interesse heeft Melita voor het farmaceutisch recht.

Melita publiceert regelmatig en is een veelgevraagd spreker en docent. Zij geeft gastcolleges aan de VU en de UvA en is docent bij de specialisatieopleiding gezondheidsrecht van Grotius. Melita is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht. Zij is mede-oprichter, oud-bestuurslid en lid van de Vereniging Farma en Recht. Tevens is zij annotator voor GZR Updates (Boom juridisch).

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.