Coronabeleid. Goed nieuws: we organiseren ook weer op locatie! We volgen de voorschriften van de overheid en gebruiken daarbij de CoronaCheck als toegangsbewijs. Lees meer

mr. Jeroen Quakkelaar

NIVRE Register-Expert
Andriessen Expertise B.V.

Jeroen Quakkelaar werkte na het afronden van de studie rechten aan de VU in Amsterdam eerst bij een rechtsbijstandverzekeraar op de letselafdeling en vervolgens gedurende bijna 14 jaar als advocaat. In de advocatuur was zijn advies- en procespraktijk aanvankelijk algemeen en de laatste 12 jaar was hij gespecialiseerd in personen-schadezaken aan de kant van slachtoffers. Sinds april 2013 is hij werkzaam in de expertisebranche. Jeroen heeft over uiteenlopende onderwerpen op het terrein van aansprakelijkheid gepubliceerd, is lid van de redactieraad van het Personenschadebulletin en is als assessor betrokken bij de leergang Zwaar Letsel in het kader van de opleiding tot register-expert. Bij Andriessen Expertise is hij werkzaam als personenschade- en aansprakelijkheiddeskundige en MT lid.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.