Beste bezoeker, ook in deze ‘coronaperiode’ kunt u zich zonder probleem inschrijven voor onze cursussen, studiedagen en opleidingen. Diverse bijeenkomsten zijn inmiddels verplaatst en voor een aantal bijeenkomsten streven wij ernaar om deze ‘op afstand’ door te laten gaan. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.
Lees verder »

mr. dr. Goos Cardol

Programmaleider jeugd/onderzoeker lectoraat sociale integratie
Zuyd Hogeschool

Goos Cardol leidt binnen het lectoraat Sociale Integratie van Zuyd Hogeschool het onderzoeksprogramma Jeugdhulp, 'Opvoeden in het publieke domein'. Hij volgde Nederlands Recht aan de Open Universiteit en promoveerde in 2005 aan de Universiteit Tilburg op het recht op ontwikkeling van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Naast zijn functie bij Zuyd is Goos Cardol werkzaam als stafjurist bij de Raad voor de Kinderbescherming. Zijn specialisaties zijn jeugdbeschermingsrecht, jeugdstrafrecht, kinderrechten, internationale kinderbescherming en preventie huiselijk geweld. Tevens is hij bestuurslid bij de Vereniging Familie- en jeugdrecht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.