mr. Christa Romani

Kwaliteitsmedewerker SJD
Inkomensinzicht Training & Advies

Kennisdeler en verbinder
Als kwaliteitsmedewerker bij de Gemeente Den Haag vertaalt Christa Romani de casuïstiek uit de spreekkamer, aangevuld met relevante jurisprudentie en vakkennis, naar vakoverleggen en trainingen. Ook fungeert zij als vraagbaak en sparringpartner bij ingewikkelde casuïstiek. Vanuit haar eigen bedrijf Inkomensinzicht Training & Advies verzorgt Christa regelmatig geaccrediteerde trainingen over inkomen en inkomensondersteunende voorzieningen door het hele land. Voor het Landelijk Overleg Sociaal Raadslieden (LOSR) is zij initiatiefnemer en trainer van de Opleiding Bestaanszekerheid op orde. Ook verricht Christa commissiewerk voor de Hogescholen in Den Haag en Leiden.
Deze verschillende werkervaringen maken Christa Romani tot een echte kennisdeler en verbinder tussen de sociaal-juridische theorie en praktijk.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.