mr. Anne Ruth Shiboleth NIVRE-re

Letselschadejurist, mede-eigenaar
Drive Letselschade

Anne Ruth Shiboleth Mede-eigenaar en letselschadejurist bij Drive letselschade.

Gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische kunstfout.

Na afronding van mijn HEAO-opleiding heb ik Rechten gestuurd aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van mijn Master Privaatrecht heb ik mijn loopbaan voortgezet bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Bij een letselexpertisebureau heb ik mij verder ontwikkeld als Personenschadedeskundige en letselschadejurist en heb ik daarnaast mijn opleiding tot NIVRE-register expert met succes afgerond.

Op het moment dat iemand letsel oploopt door een ongeval staat diens leven letterlijk op zijn kop. Er komt veel op een slachtoffer af. Zowel op medisch, als ook op financieel vlak. Er moet veel geregeld worden. Mijn doel is om een slachtoffer daarin zo goed mogelijk te ondersteunen en hem of haar zoveel mogelijk in de positie als voor het ongeval te brengen. Altijd met het letsel en de specifieke situatie in het achterhoofd.

Vanuit Drive Letselschade sta ik uitsluitend slachtoffers bij. Ik vind het belangrijk dat een slachtoffer tijdens een letselschadetraject niet alleen de beste begeleiding krijgt bij het verhalen van zijn of haar schade, maar ook dat iemand hem of haar begeleidt die echt opkomt voor de belangen van het slachtoffer en het letsel echt ziet.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.