Beste bezoeker, ook in deze ‘coronaperiode’ kunt u zich zonder probleem inschrijven voor onze cursussen, studiedagen en opleidingen. Diverse bijeenkomsten zijn inmiddels verplaatst en voor een aantal bijeenkomsten streven wij ernaar om deze ‘op afstand’ door te laten gaan. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.
Lees verder »

Linda Renders

Directeur
TriviumAdvies B.V.

Na een carrière als ergotherapeut in de algemene gezondheidszorg, trad Linda Renders in 2005 als Wmo-adviseur in dienst van het voormalig zusterbedrijf TriviumPlus. Sinds 2009 is zij werkzaam voor Trivium advies als letselschadeadviseur/ergotherapeut. In 2012 werd Linda directeur van Trivium advies en adviseert als herstelgerichte dienstverlener, is actief in diverse werkgroepen waaronder bij de Letselschaderaad. Daarnaast doceert en publiceert zij regelmatig over diverse onderwerpen op het gebied van de voorliggende (publiekelijke) wet- en regelgeving waaronder de Wmo en Wlz in relatie tot letselschade.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.