Laurentien van Oranje

Co-founder & director
number 5 foundation

Laurentien van Oranje is ondernemer in sociale innovatie, auteur, strateeg en dialoogfacilitator. In haar werk staan sociale en duurzame innovaties centraal. Ze maakt zich sterk voor dialoog en co[1]creatie tussen verschillende spelers binnen een vraagstuk binnen én buiten bestaande systemen als basis voor het vinden van systemische oplossingen.

Laurentien is directeur-bestuurder van number 5 Foundation, een ANBI-stichting die haar man Prins Constantijn en zij in 2017 hebben opgericht vanuit een diepgeworteld geloof dat een inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving alleen mogelijk is als grote vraagstukken zoals kinderarmoede, digitale ongelijkheid en natuurbescherming worden aangepakt vanuit samenwerking tussen álle betrokkenen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.