Jethro Vrouwenfelder

Hoofd afdeling Forensic & Investigation Services
Mazars

Jethro is werkzaam bij de afdeling Security & Integrity Management van ABN AMRO Bank (AAB). Hij is daar onder meer het eerste aanspreekpunt voor fraudepreventie bij en in relatie tot de corporate klanten van AAB. Ook is hij betrokken bij het maken van analyses van financial crime-activiteiten bij klanten van AAB.

Daarvóór was Jethro onder meer een aantal jaar werkzaam bij het onderdeel Investigations van Forensics & Financial Crime van Deloitte. Ook werkte hij op de forensische afdelingen van PwC en BDO.

Sinds 2004 is hij actief in de wereld van de fraudeonderzoeken. Het begon met een onderzoek naar de grote vastgoedfraude aan de Amsterdamse Zuidas. Sindsdien was hij betrokken bij onderzoeken bij woningcorporaties, banken, partijen uit de automotive-industrie en overheidsinstellingen. Jethro is groot voorstander van de inzet van digitale hulpmiddelen in deze onderzoeken. Hij is daarnaast overtuigd van de kracht van samenwerking tussen publieke en private partijen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.