Basisboek Veiligheid voor de groen-grijze sector

Basisboek Veiligheid voor de groen-grijze sector

Het leerboek VCA met specifieke kennis voor de groen-grijze sector

Auteurs
Gerard de Groot MSc

Het Basisboek Veiligheid voor de Groen-Grijze sector is didactisch goed opgezet en leidt op voor het diploma VCA-Basisveiligheid. Huidige editie voldoet aan VCA2017/6.0 en nieuwe examennormen. Het boek bevat lesstof Basis Veiligheid aangevuld met informatie voor de Groen-Grijze sector, welke in de lesstof is geïntegreerd. Speciaal voor werknemers in onder andere de sectoren landbouw, grondwerk, infrastructuur en hoveniers en groenvoorziening.

De leerstof die voor een succesvol examen beheerst moet worden, is aangevuld met toelichtingen en praktijkvoorbeelden. De samenvattingen helpen bij het repeteren van de leerstof. De oefenvragen en oefenpuzzels maken het eenvoudiger om de leerstof op te nemen. Door het maken van de vele extra examenvragen kan een kandidaat zich optimaal voorbereiden op het examen en krijgt ook inzicht in eigen vorderingen. Tevens is het boek voorzien van veel functionele fullcolour foto’s.

Naast opleiden voor het diploma VCA-Basisveiligheid wordt bij de gebruikers van de boeken bewustwording gecreëerd voor risico’s op de werkvloer.

Het Basisboek Veiligheid voor de Groen-Grijze sector is voor veel docenten een gewaardeerd didactisch concept.

Huidige editie voldoet aan VCA2017/6.0 en nieuwe examennormen
Dit is de 6e druk, op basis van VCA versie 2008/5.1 geheel geactualiseerd en aangepast aan de eind- en toetstermen, zoals vastgeld door Ecabo. Deze editie voldoet tevens aan de VCA-norm 2017/6.0. De belangrijkste doelstelling hiervan is: kennis aanbieden die tot toepassing in de werkpraktijk leidt. In deze nieuwe herziene 6e druk is nog meer aandacht voor het veilig werken met machines en hulpmiddelen in de groen-grijze sector. Bovendien is nieuwe wetgeving, waaronder de Wet natuurbescherming, verwerkt. Verder zijn de oefenexamenvragen aangepast aan de nieuwe vraagvormen. Nieuw is ook de opname van twee praktijkcasussen.

VCAexamentraining.nl
Om zich goed voor te bereiden op het VCA-examen kunnen kandidaten oefenen met de examenvragen-nieuwe stijl op www.vcaexamentraining.nl. Bij ieder boek zit een voucher voor een maand gratis toegang.

Speciaal voor docenten
Ter voorbereiding van het lesgeven met het Basisboek Veiligheid hebben wij lespresentaties ontwikkeld (PowerPoint). Met deze presentaties behandelt u een zeer groot deel van alle eind- en toetstermen. Ze bevatten ook extra beeldmateriaal van praktijksituaties. U kunt de presentatie naar eigen wens aanpassen. Aanvragen? U kunt dit doen middels een reactie bij uw bestelling in het opmerkingenveld of een mail sturen naar klantenservice@kerckebosch.nl (vermeldt hierbij uw bestelnummer). Laatste update: oktober 2015.

Staffelkortingen
Bij afname van meerdere exemplaren bieden wij aantrekkelijke kortingen. Vraag vrijblijvend een offerte via de klantenservice.

Andere VCA-opleidingsboeken:

Meer informatie over VCA: www.vcanieuws.nl

Auteurs
€ 35,00
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.