“Kerckebosch is een erg professionele organisatie waarmee het fijn samenwerken is. Dat komt zeker ook door de individuele medewerkers.” Zo reageert iemand op een vraag in een enquête die wij onlangs hebben gehouden onder een paar honderd sprekers op een van onze vakgerichte congressen of studiedagen.

Wij stelden de sprekers van 2018 en 2019 allerlei gerichte vragen over onze samenwerking. Uit de resultaten komt naar voren dat zij heel tevreden zijn. De 88 respondenten waarderen ons gemiddeld met een 8,9. Een mooi compliment voor wat wij doen.

Bijna de helft van de ondervraagden beoordeelt ons met een rapportcijfer 9. Een kwart van de respondenten geeft ons een dikke 10.

De sprekers stellen onder andere het prettige en directe contact, de professionaliteit en de kleinschalige organisatie op prijs. Kerckebosch is een familiebedrijf dat in 1983 is opgericht en waar de lijntjes nog altijd kort zijn.

Medewerkers zijn ‘toegankelijk’ en ‘vriendelijk’. “Ik spreek veel op congressen. Bij Kerckebosch voel ik altijd de persoonlijke interesse.” Iemand geeft aan dat de verstandhouding ‘informeel en toch zakelijk’ is en dat de medewerkers weten waarover ze het hebben. “Complimenten voor het fijne contact. Jullie doen wat je moet doen. Servicegericht, helpend, meedenkend. Dat is echt fijn werken”, vat iemand zijn indruk samen.

Wij zijn verguld met de positieve reacties. Het bevestigt dat wij waarmaken waarvoor we staan: persoonlijke aandacht en service.

Kerckebosch houdt jaarlijks ruim tachtig congressen, trainingen, studiedagen en andere bijeenkomsten op het gebied van onder meer arbeidsveiligheid, financieel-economische criminaliteit, letselschade en schuldhulpverlening. Wij ontvangen, afhankelijk van de bijeenkomst, tussen de tien en tweehonderd deelnemers op verschillende locaties; meestal in het midden van het land. Deze locaties zoeken wij blijkbaar goed uit, want ze worden goed beoordeeld door de ondervraagden.

Op kleine organisatorische verbeterpuntjes na, hebben zij geen kritiek. ”Alleen als ik mij aanzienlijk kritischer opstel dan ik van nature ben, zou ik iets kunnen verzinnen”, grapt iemand. “Ga zo door”, moedigt een ander aan. En dat gaan wij zeker doen.

Wil je meer weten over ons? Klik dan hier voor meer informatie