Een nieuwe dimensie in online leren!

Nieuws
Nieuws

De COVID-19-maatregelen hebben impact op ons dagelijkse leven en ook op de wijze waarop wij onze trainingen, cursussen en studiedagen kunnen aanbieden. We gebruiken onze ervaringen en de ervaringen van sprekers en deelnemers om u als deelnemer de kwaliteit te blijven bieden die u van ons gewend bent én zelfs een beetje meer.

Graag laten we u zien wat dat voor u betekent en wat u kunt verwachten.

Uw eigen online tool!
In 2020 hebben wij een concept ontwikkeld rond onze virtuele ‘classroom’. In deze online leeromgeving hebben we voor u een eigen leerplek gemaakt. U kunt als deelnemer tijdig inloggen, de aanwezige documenten ter voorbereiding lezen en vervolgens deelnemen aan de cursus, workshop of congres. U logt dus altijd in op één plek, veilig en gemakkelijk.

" Ik ben niet zo van online, maar dit was heel anders. De spreker kwam beter uit de verf dan in een zaal."

Interactiviteit verzekerd!
Om onze sprekers optimaal tot hun recht te laten komen, nodigen wij onze sprekers uit in onze eigen ‘Studio Kerckebosch’. De verschillende camerastandpunten en technische mogelijkheden zorgen ervoor dat de spreker makkelijk
kan switchen van zittend naar staand presenteren, of zelfs een interview kan afnemen. Daardoor is de spreker voortdurend in contact met u. Ook is contact tussen deelnemers onderling soepel en snel geregeld.

Interactiviteit, flexibiliteit, afwisseling en gemak zijn de sleutelwoorden om te zorgen dat u als deelnemer gemakkelijk bij de les blijft én wordt uitgenodigd actief deel te nemen aan de sessie.

"De spreker en de presentatie tegelijk in beeld is top en de afwisseling hielp om de aandacht goed vast te houden."

Hoe werkt het voor u?

Informatie na aanmelding
U ontvangt per mail uw inschrijvingsbewijs met informatie over de bijeenkomst en de toegangscode voor uw eigen beveiligde online leerplek.

Testen en technische ondersteuning

U kunt gebruik maken van verschillende testmomenten om de toegang tot de online leeromgeving uit te proberen, zodat u goed voorbereid kunt deelnemen.

Bij bijeenkomsten is een host aanwezig om u welkom te heten en eventuele technische vragen te beantwoorden.

Toegang tot alle materialen
U krijgt toegang tot alle lesmateriaal dat bij de cursus hoort (zoals hand-outs en presentaties) en eventueel voorbereidende materialen en/of extra lesmateriaal (zoals filmpjes, artikelen en opdrachten).

Certificering en toetsing
Voor het verkrijgen van certificaten van deelname en PE-/PO-punten wordt uw aanwezigheid in de online leeromgeving geregistreerd. Als de accrediterende instantie daarom vraagt, kunt u in de online leeromgeving na afloop van de bijeenkomst een toets afleggen. Mocht u op deze toets onverhoopt onvoldoende gescoord hebben, dan krijgt u de gelegenheid om eenmaal te herkansen.

"Ik had het gevoel dat ik een 1-op-1 cursus had en het scheelde mij veel reistijd."

Vragen?
Heeft u nog vragen over een cursus of congres? Of over online of fysiek deelnemen? Neem dan contact met ons op via het mailadres: klantenservice@kerckebosch.nl.

Wij wensen u een goede gezondheid en begroeten u graag bij het nieuwe online leren!

Met vriendelijke groet,

Team Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.