Kracht en Stabiliteit Online

Kracht en Stabiliteit Online

De digitale aanvulling op de succesvolle boekenreeks Kracht- en Stabiliteitstraining

Redactie
Wilfred Sip

Kracht en Stabiliteit Online is dé digitale aanvulling op de succesvolle boekenreeks Kracht- en Stabiliteitstraining van topfysiotherapeut Wilfred Sip. Het is een helder ingerichte databank voor gezondheidsprofessionals, met meer dan 1100 oefeningen, gericht op revalidatie en krachttraining. De oefeningen zijn weergegeven in foto's en video’s en worden ondersteund door instructies en variaties.

Kracht en Stabiliteit Online is een ideaal hulpmiddel bij het uitleggen en opgeven van oefeningen aan je cliënt. Je kunt de oefeningen per mail sturen met de uitleg en video’s erbij. Zowel voor langdurige behandelplannen als voor korte behandelperiodes is Kracht en Stabiliteit Online de snelste route naar een adequaat trainingsprogramma dat thuis uitgevoerd kan worden.

Meer voordelen:

  • Kracht en Stabiliteit Online is de meest volledige databank aan oefeningen die er is
  • Het gebruik van de website is intuïtief en snel.
  • Kracht en Stabiliteit Online maakt uitsluitend gebruik van video-opnames van personen.
  • Als je in je praktijk gebruik maakt van tablets, kun je tegelijkertijd verschillende cliënten diverse oefeningen meegeven.
  • Je hoeft geen cliëntprofiel aan te maken om aan de slag te kunnen met de databank, hierdoor zijn geen extra administratieve inspanningen nodig.

Meer informatie?
Kijk op http://www.krachtenstabiliteit.nl/

Redactie
€ 60,00
excl. BTW per jaar

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.