Combinatiepakket 1: Kracht- en Stabiliteitstraining

Combinatiepakket 1: Kracht- en Stabiliteitstraining

Kracht- en Stabiliteitstraining deel 1 + 2

Auteurs
Wilfred Sip

Bestel met het voordelige Combinatiepakket 1 de boeken Kracht- en Stabiliteitstraining deel 1 en 2.

Deel 1 - Volledig vernieuwd, 10% nieuw ontwikkelde oefeningen
Om effectief sterker te worden is de combinatie tussen kracht en stabiliteit binnen het lichaam van essentieel belang. Met dit boek heb je een naslagwerk aan ruim 1100 oefeningen waarbij je met eindeloze variatie elke spiergroep in het lichaam effectief kunt trainen. De oefeningen zijn voorzien van heldere instructies en uitgebeeld in ruim 1800 foto’s.

Deel 2 - De theorie en schema's
Kracht- en Stabiliteitstraining Deel II is een praktische aanvulling op het eerste deel uit de reeks, speciaal gericht op sporters. Behalve nuttige kennis over algemene trainingsprincipes vindt u in dit boek verschillende schema’s die gericht zijn op optimalisering (kracht, snelheid en uithoudingsvermogen voor uiteenlopende doeleinden) en op actieve revalidatie bij blessures (onder andere enkel, voet, knie, hamstring, schouder en lage rugklachten). De oefeningen uit het eerste deel komen terug in de verschillende trajecten en programma’s, individueel uit te voeren of tijdens groepstrainingen.

Kijk ook eens op KrachtenStabiliteit.nl

Auteurs
€ 94,25
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.