Letselschade.NU verwelkomt Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch als nieuwe kennispartner. Letselschade.NU is hét actuele platform voor professionals in de letselschadebranche. De informatiebron die hen dagelijks via mobiel en desktop bij de tijd houdt met het laatste nieuws. De inspirator die de laatste ontwikkelingen duidt en verschillende opinies naast elkaar zet. De vakgenoot die ‘thought leaders’ introduceert en evenementen en carrièrekansen op een rij zet.

Met deze samenwerking wil Kerckebosch bijdragen aan de ontwikkeling van het kennisplatform. Kerckebosch zal u in samenwerking met Letselschade.NU voorzien van inhoudelijke bijdragen, zoals verdiepende artikelen en interviews met experts uit het vak en bij tijd en wijle verslag doen van bijeenkomsten.

Letselschade.NU richt zich op letselschade professionals
Letselschade.NU richt zich op de Nederlandse letselschaderegeling en de professionals die daarbij betrokken zijn. Het platform wordt dagelijks up-to-date gebracht door de redactie van Letselschade.NU. Daarvoor worden persberichten gelezen, landelijke en vakmedia doorgenomen en de websites van tal van stakeholders in de branche bezocht. Vaak worden relevante berichten met bronvermelding en link overgenomen. Daarnaast verschijnen er regelmatig bijdragen van columnisten, eigen interviews en zogenaamde partnerberichten.
 

Inmiddels zijn de volgende interviews gepubliceerd: