Wat weet u over aansprakelijkheid in medische zaken?
De rechtsverhouding met de hulpverlener, de grondslagen voor aansprakelijkheid van de hulpverlener en het causaal verband tussen de normschending en de schade van de patiënt zijn mede bepalend bij aansprakelijkheid in medische zaken. Test nu wat u weet over aansprakelijkheid in medische zaken!

U krijgt 11 stellingen voorgelegd, die u met Waar of Niet waar kunt beantwoorden. Na afloop ziet u direct de juiste antwoorden en uw eigen score. Een kopie van de stellingen, antwoorden en toelichtingen ontvangt u binnen enkele dagen als naslagwerk in uw mail.*

En: onder alle deelnemers verloten wij 2x de uitgave 'Aansprakelijkheid voor zorggerelateerde schade' ter waarde van ca. 143,00 (3e druk verschijnt mei 2021, Boom uitgevers).

De test is samengesteld door de auteur van het boek mr.dr. Rolinka Wijne, onder andere Universitair docent Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

*Uw e-mailadres gebruiken wij tevens om u regelmatig te informeren over aan gezondheidsrecht en letselschade gerelateerde bijeenkomsten van Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch. U kunt zich te allen tijde voor deze nieuwsbrief uitschrijven.