dr. Frans van den Wildenberg

Traumachirurg n.p. | Medisch adviseur in letselschadezaken
Specialisten Expertise Centrum

Vorige functies: Traumachirurg Academisch Ziekenhuis Maastricht, Medisch Adviseur Medirisk, Algemeen chirurg Maaslandziekenhuis Sittard, Medisch Adviseur, RGA, Cunningham Lindsey Nederland.

Gepromoveerd op een traumatologisch microchirurgisch onderwerp. Was lid van het handletsel-, en brandwondenteam in de academische Ziekenhuizen van Nijmegen en Maastricht. Superviseerde jarenlang een sportpolikliniek en een dystrofie-polikliniek.
Was gespecialiseerd in wervelchirurgie, heupchirurgie, knie-arthroscopie, multitrauma, fractuurbehandeling, handletsels en posttraumatische dystrofie.

Uitgebreide traumatologische, research-, en onderwijservaring. Heeft aan vijf promotiestudies bijdragen geleverd. Is (mede-)auteur van meer dan honderd publicaties over: weke delenletsels, operatieve behandeling van fracturen, microchirurgie, multitrauma en shock, sportletsels, posttraumatische dystrofie (CRPS) en medische aansprakelijkheid.

Heeft al vele jaren ervaring met expertises op het gebied van arbeidsongeschiktheid en letselschade.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.