dr. Frans van den Wildenberg

Traumachirurg n.p. | Medisch adviseur in letselschadezaken
Specialisten Expertise Centrum

Vorige functies: Traumachirurg Academisch Ziekenhuis Maastricht, Medisch Adviseur Medirisk, Algemeen chirurg Maaslandziekenhuis Sittard, Medisch Adviseur, RGA, Cunningham Lindsey Nederland.

Gepromoveerd op een traumatologisch microchirurgisch onderwerp. Was lid van het handletsel-, en brandwondenteam in de academische Ziekenhuizen van Nijmegen en Maastricht. Superviseerde jarenlang een sportpolikliniek en een dystrofie-polikliniek.
Was gespecialiseerd in wervelchirurgie, heupchirurgie, knie-arthroscopie, multitrauma, fractuurbehandeling, handletsels en posttraumatische dystrofie.

Uitgebreide traumatologische, research-, en onderwijservaring. Heeft aan vijf promotiestudies bijdragen geleverd. Is (mede-)auteur van meer dan honderd publicaties over: weke delenletsels, operatieve behandeling van fracturen, microchirurgie, multitrauma en shock, sportletsels, posttraumatische dystrofie (CRPS) en medische aansprakelijkheid.

Heeft al vele jaren ervaring met expertises op het gebied van arbeidsongeschiktheid en letselschade.

Kerckebosch.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van bezoekersgedrag. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.