Bestellen en afleveren

Bestellen
Bij uw eerste bestelling of aanmelding dient u eerst een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kunt u doorgaan en uw bestelling of aanmelding afronden. Indien u al eerder een account heeft aangemaakt, dan kunt u inloggen met deze gegevens.

Bezorging van een bestelling
Kleine bestellingen > PostNL.
Grote bestellingen > koeriersdienst KDZ (tekenen voor ontvangst)
Boekhandels die aangesloten zijn bij het Centraal Boekhuis, kunnen de verzending via het Centraal Boekhuis laten verlopen. Wij hebben elke dinsdag aansluiting.

Verzendkosten
Tot € 20 en binnen Nederland: € 1,95
Vanaf € 20,- binnen Nederland: gratis verzending*
Verzending buiten Nederland (binnen Europa): € 7,50
Zwitserland: € 22,-
* uitgezonderd koeriersdiensten (neem contact op met onze klantenservice) en titels van de auteur BIG.

Levertijd
Wij streven naar een levertijd van 5 werkdagen. Bij het aanvragen van een  abonnement ontvangt u binnen 2 werkdagen uw persoonlijke inloggegevens.

Bestellen vanuit het buitenland 
Bij een levering naar het buitenland dient u, indien voor u van toepassing, uw BTW nummer op te geven. De levertijd kan langer zijn dan 5 werkdagen en de verzend- en administratiekosten zijn afhankelijk van de afleverlocatie.

Spoedbestelling
Wanneer u een spoedbestelling heeft, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld in de webshop. Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Het is ook mogelijk per mail klantenservice[at]kerckebosch.nl of telefonisch 030-6984222 te informeren naar een spoedkoerier en de bijbehorende kosten.

Vragen betreffende (ver)zending
Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de ontvangst en/of verzending van uw product(en), dan kunt u dit per e-mail laten weten onder vermelding van het ordernummer en/of uw factuur- en debiteurnummer: klantenservice[at]kerckebosch.nl. Wij nemen (op werkdagen) binnen 48 uur contact met u op.