mr. Geertruid van Wassenaer

Partner, LSA letselschade advocaat en Mediator
Van Wassenaer Wytema Letselschade advocaten & mediation

Geertruid van Wassenaer is werkzaam in de advocatuur sinds 1986. Vanaf het begin heeft zij zich bezig gehouden met verzekeringsrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding. Na vijftien jaar te hebben gewerkt bij Beer Advocaten, heeft zij in 2014 samen met Evert Wytema haar eigen kantoor opgericht. Naast haar werk als letselschadeadvocaat is Geerturid als registermediator ingeschreven bij de Nederlandse Federatie van Mediators (MfN). Ook maakt zij deel uit van de redactie van het tijdschrift Verkeersrecht, geeft ze lezingen en doceert op haar vakgebied. Verder is zij van 2016 tot 2018 voorzitter geweest van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA. Momenteel is zij voorzitter van de kwaliteitscommissie van deze verenging LSA en is zij aangesloten bij PEOPIL (Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers).

Interview Letselschade.nu (2021): https://tinyurl.com/2p94pesa
'Geertruid van Wassenaer over het oplossen van conflicten: de stappen die je gezamenlijk zet, zijn meestal ook effectief

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.