Beste bezoeker, ook in deze ‘coronaperiode’ kunt u zich zonder probleem inschrijven voor onze cursussen, studiedagen en opleidingen. Diverse bijeenkomsten zijn inmiddels verplaatst en voor een aantal bijeenkomsten streven wij ernaar om deze ‘op afstand’ door te laten gaan. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.
Lees verder »

Jarco van de Ketterij

Register-Expert Personenschade
Injuriam Expertise B.V.

Jarco is een ervaren letselschaderegelaar met ruim een decennium ervaring in het buitendienstwerk. Hij bezoekt slachtoffers, heeft besprekingen met belangenbehartigers en is gespecialiseerd in complexe ernstige letselschade, niet-objectiveer letsel, NAH-letsel, overlijdensschade, schade bij zelfstandigen, toedrachtsonderzoek, werkgeveraansprakelijkheid, kindschade en schadeberekening. Na jaren ervaring als letselschadebehandelaar te hebben opgedaan bij een tweetal verzekeraars, maakte hij de overstap naar een managementfunctie bij ING. Vervolgens stapte Jarco over naar een internationaal werkend expertisebureau, waar hij enkele jaren werkzaam was. Van 2010 tot 2019 bekwaamde Jarco zich verder als allround en breed inzetbare deskundige met een praktische inslag bij GRM-Expertises. Hij startte in 2019 Injuriam Expertise; een onafhankelijk, landelijk opererend expertisebureau (uitsluitend werkzaam voor verzekeraars) voor het regelen van letsel- en overlijdensschade, het doen van toedrachtonderzoeken en aansprakelijkheidsbeoordelingen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.