Bart Bruin RA

Directeur
Integis B.V.

Bart Bruin is een zeer ervaren forensisch accountant die zijn werkzame leven begon bij de overheid, waar hij onder meer werkte als coördinator van de Afdeling Forensische Accountancy bij de Divisie Centrale Recherche- en Informatiedienst (CRI). Na zijn overstap naar het bedrijfsleven in 1997 werkte hij onder meer als directeur bij de forensische afdelingen van EY en PwC.

Sinds 2006 is hij directeur en mede-oprichter van Integis B.V.: een geheel zelfstandig kantoor van ervaren forensisch accountants en andere onderzoekspecialisten. Sinds haar oprichting heeft Integis veel (spraakmakende) onderzoeken verricht in opdracht van of bij o.a. ministeries, provincies, gemeenten, banken, woningcorporaties en onderwijs- en zorginstellingen.

De rol van Bart bij onderzoeken is veelal die van meewerkend voorman. Ook is hij vaktechnisch eindverantwoordelijk voor de onderzoeken van Integis.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.