Coronabeleid. Goed nieuws: we organiseren ook weer op locatie! We volgen de voorschriften van de overheid en gebruiken daarbij de CoronaCheck als toegangsbewijs. Lees meer

Gezondheidscheck

Gezondheidscheck

Wij dragen er zorg voor dat u veilig kennis kunt opdoen en kunt netwerken. Alle bijeenkomsten worden gehouden in locaties die 'coronaproof' zijn en werken volgens de door de overheid vastgestelde normen.

Wij vragen u bovendien om op de dag van de bijeenkomst zelf uw gezondheid te checken door de volgende vragen te beantwoorden:

  • Heeft of had u afgelopen 24 uur last van:hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheid?
  • Heeft u een huisgenoot met deze klachten?
  • Heeft u het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen via een test vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot met het coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem of haar gehad?
  • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Beantwoordt u een of meerdere vragen met ja, dan verzoeken wij u dringend thuis te blijven. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 030-698 42 22 of via klantenservice@kerckebosch.nl. Wij kijken graag met u naar een passende oplossing.

 

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.