NIEUW! Kerckebosch zomercolleges. Korte online inspiratie vanuit huis. Bekijk het aanbod »

Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia (abonnement)

Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia (abonnement)

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Editie 19/20. Werken met gevaarlijke stoffen vraagt om goede en actuele informatie. Wat zijn de gevaren van een stof? Welke PBM’s zijn nodig en welke maatregelen moet u nemen bij morsen van de stof. Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia is een tweedelig boekwerk met een 1000-tal handige en overzichtelijke WIK-kaarten met de meest cruciale informatie. Op één A4 wordt duidelijk en met pictogrammen uitgelegd wat de gevaren van de stof zijn en waar een medewerker op moet letten. Met deze abonnementversie ontvangt u ieder jaar een update.

Beide boekdelen bevatten een drievoudige index (alfabetisch op naam en synoniem, op UN-nummer en op CAS-nummer) en een uitgebreide handleiding met uitleg over alle elementen op de kaart. Vanaf nu ook met DNELS/DMELS en PNEC’s! Deel 1 bevat de stoffen A-H en deel 2 I-Z.

De voordelen:

 • Meer dan 1000 kaarten full colour
 • Gevalideerde informatie per product samengevat op één dubbelzijdige pagina
 • Duidelijke pictogrammen en verwoording voor gevaren en maatregelen
 • Voorzien van nieuwe CLP-wetgeving
 • Bijkomende transport data
 • Overzichtelijke index met bijna 4000 zoeknamen
 • Iedere kaart voorzien van QR-code voor extra informatie

Nieuw in deze versie van Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia:

 • ADR 2019
 • ADN 2019
 • TLV-USA 2019
 • Update NFPA
 • Update interventiewaarden
 • Update doorbraaktijden handschoenen

**Maak kennis met WIK
**

Om u een goed beeld te geven van de inhoud en de mogelijkheden van de Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia, vindt u hieronder enkele documenten en een demofilmpje.
- Voorbeeld van een werkplekinstructiekaart kunt u HIER downloaden
- Inhoudsopgave van alle stoffen kunt u HIER bekijken

Het boekwerk Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia is onmisbaar op de werkvloer, in laboratoria en op laboratoriumopleidingen.

Abonnement
Met dit abonnement ontvangt u jaarlijks het boek Werkplekinstructiekaarten. Het abonnement duurt minimaal 2 jaar tot wederopzegging. De genoemde prijs is excl. btw per jaar.

Voor dit boek worden koerierskosten in rekening gebracht (€ 8,00 per boek).
Bij afname van meerdere exemplaren neem contact op met de klantenservice via klantenservice(@)kerckebosch.nl op bel 030 698 42 22.

Andere bestelmogelijkheden:
- Eenmalige aanschaf WIK boek
- Abonnement WIK online
- Abonnement WIK boek + WIK online

Auteur:
BIG, Brandweerinformatiecentrum voor gevaarlijke stoffen, vindt zijn oorsprong zoals de naam al doet vermoeden in de brandweer. BIG is uitgegroeid tot een kenniscentrum met internationale erkenning en is een begrip voor veiligheids- en milieudeskundigen. BIG beschikt over een uitgebreide database (BIG Kosmos) met gevalideerde informatie over meer dan 50.000 stoffen en mengsels.

€ 395,00
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.