Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia (abonnement)

Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia (abonnement)

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Werken met gevaarlijke stoffen vraagt om goede en actuele informatie. Wat zijn de gevaren van een stof? Welke PBM’s zijn nodig en welke maatregelen moet u nemen bij morsen van de stof. Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia is een tweedelig boekwerk met meer dan 1155 overzichtelijke WIK-kaarten met de meest cruciale informatie. Op één A4 wordt duidelijk en met pictogrammen uitgelegd wat de gevaren van de stof zijn en waar een medewerker op moet letten. Met deze abonnementversie ontvangt u ieder jaar een update.

Beide boekdelen bevatten een drievoudige index (alfabetisch op naam en synoniem, op UN-nummer en op CAS-nummer) en een uitgebreide handleiding met uitleg over alle elementen op de kaart, inclusief DNELS/DMELS en PNEC’s! en ADN-regelgeving voor gevaarlijke stoffen per tankschip. Onmisbaar in scholen, laboratoria en op de werkvloer! Deel 1 bevat de stoffen A-H en deel 2 I-Z.

De voordelen:

 • Meer dan 1155 kaarten full colour
 • Gevalideerde informatie per product samengevat op één dubbelzijdige pagina
 • Duidelijke pictogrammen en verwoording voor gevaren en maatregelen
 • Voorzien van CLP-wetgeving
 • Bijkomende transport data
 • Overzichtelijke index met bijna 4000 zoeknamen
 • Iedere kaart voorzien van QR-code voor extra informatie

Nu ook met Dräger PID- gegevens en temperatuurklasse voor materiaal (ATEX).

Maak kennis met het boke
Om u een goed beeld te geven van de inhoud en de mogelijkheden van de Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia, vindt u hieronder enkele documenten en een demofilmpje.

 • Voorbeeld van een werkplekinstructiekaart kunt u HIER downloaden
 • Inhoudsopgave van alle stoffen kunt u HIER bekijken

Het boekwerk Werkplekinstructiekaarten voor Chemische Agentia is onmisbaar op de werkvloer, in laboratoria en op laboratoriumopleidingen.

Abonnement
Met dit abonnement ontvangt u jaarlijks het boek Werkplekinstructiekaarten. Het abonnement duurt minimaal 2 jaar tot wederopzegging. De genoemde prijs is excl. btw per jaar.

Kosten

 • Voor dit boek worden koerierskosten in rekening gebracht (€ 30,00 per boek).
 • Op dit boek kunnen wij geen boekhandelskorting geven

Bij afname van meerdere exemplaren neem contact op met de klantenservice via klantenservice(@)kerckebosch.nl of bel 030 698 42 22.

Andere bestelmogelijkheden:

Auteur:
BIG, Brandweerinformatiecentrum voor gevaarlijke stoffen, vindt zijn oorsprong zoals de naam al doet vermoeden in de brandweer. BIG is uitgegroeid tot een kenniscentrum met internationale erkenning en is een begrip voor veiligheids- en milieudeskundigen. BIG beschikt over een uitgebreide database (BIG Kosmos) met gevalideerde informatie over meer dan 50.000 stoffen en mengsels.

€ 395,00
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.