Coronabeleid. Kerckebosch volgt te allen tijde de coronavoorschriften van de overheid. Bijeenkomsten worden gehouden in locaties die ‘coronaproof’ zijn ingericht. Indien locaties specifieke maatregelen treffen, brengen wij onze deelnemers hiervan tijdig op de hoogte.

Gedragsverandering voor Veiligheid

Gedragsverandering voor Veiligheid

Masterclass
In bedrijf
Kleine groep, maximaal 15 deelnemers
Op locatie (Bunnik) indien mogelijk, anders online

Hoe krijgt u medewerkers intrinsiek gemotiveerd om veilig te werken?

Lees meer
Accreditatie/PE-punten
Programma
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

inleiding en oefenen in subgroepen, plenaire rapportage

-

Pauzes tussendoor naar behoefte.

Sprekers
Bestemd voor

Voor veiligheidsdeskundigen en managers die gedrag willen snappen en effectiever beïnvloeden, zelfs in privé-situaties. De masterclass is geschikt voor bedrijven die hoger op de veiligheidscultuurladder willen komen.

Data & Locatie
Op locatie (Bunnik) indien mogelijk, anders online
Tarieven

Deelnemerstarief

€ 550,00 excl. BTW per persoon.

Inclusief koffie/thee/ lunch/aperitief en (digitaal) documentatie materiaal.

Bent u abonnee op een van onderstaande platformen dan ontvangt u 5% korting. Gebruik bij uw aanmelding de kortingscode: VT17AB10 (uitgezonderd proefabonnees).

Arbeidsveiligheid.net
VCAnieuws.nl
Werk & Veiligheid

Annulering

Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75,00 excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.