Beste bezoeker, ook in deze ‘coronaperiode’ kunt u zich zonder probleem inschrijven voor onze cursussen, studiedagen en opleidingen. Diverse bijeenkomsten zijn inmiddels verplaatst en voor een aantal bijeenkomsten streven wij ernaar om deze ‘op afstand’ door te laten gaan. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.
Lees verder »

GAIA (licentie)

GAIA (licentie)

Geweld Analyse, een integrale aanpak

Een licentie op GAIA geeft u toegang tot de digitale tool voor het in kaart brengen van (bijna) geweldsincidenten. De digitale tool ondersteunt de GAIA-consultant bij het geven van een workshop. Met behulp van de tool kunt u de deelnemers aan de workshop stap voor stap meenemen. De tool bevat presentaties die u in tijdens de workshop kunt gebruiken.

Gedurende de workshop kunt u de risicofactoren aanvinken en zo nodig korte notities toevoegen. Deze kunt u verwerken in het eindverslag voor de klant. Om te kunnen werken met GAIA is een tweedaagse opleiding tot GAIA-consultant nodig.

Het in kaart brengen van een incident wordt gedaan in de vorm van een (GAIA) workshop. Hierbij zijn verschillende medewerkers uit de organisatie aanwezig. Samen met de GAIA-consultant kijkt u naar de aanloop en het verloop van het incident.

GAIA richt zich, in tegenstelling tot andere methodieken, niet alleen op de de-escalatie en nazorg, maar juist ook op het voorkómen van agressie (primaire preventie). In de methodiek wordt gekeken naar de rol van werkprocessen bij het ontstaan van incidenten. Hoe kan de dienstverlening worden aangepast om incidenten te voorkomen. GAIA is primair bedoeld voor dienstverlenende organisaties, waarbij het contact met cliënten centraal staat.

GAIA is ontwikkeld door TNO.

Met een GAIA-licentie kunt u standaard 10 analyses maken. U kunt dit aantal verhogen. U betaalt dan per vijf extra analyses € 75,- per jaar bovenop het licentiebedrag. Uitbreiding van uw licentie kunt u aanvragen via klantenservice(@)kerckebosch.nl.

Meer informatie en demo: www.agressieanalyse.nl

€ 295,00
excl. BTW per jaar

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.