Coronabeleid. Goed nieuws: we organiseren ook weer op locatie! We volgen de voorschriften van de overheid en gebruiken daarbij de CoronaCheck als toegangsbewijs. Lees meer

Fit aan het werk

Fit aan het werk

60 oefeningen die jou helpen vitaal te blijven

Auteurs
Nicolien de Langen
Wilfred Sip

Fit zijn en fit blijven is belangrijk. Niet alleen in je privé leven, maar ook in het werk. In dit zakboek kun je op basis van het soort werk dat je doet, voor jou geschikte oefeningen selecteren. Fit aan het werk! bevat zestig oefeningen met duidelijke instructiefoto’s die je tijdens of na je werk kunt uitvoeren. Daarnaast krijg je praktische adviezen over omgaan met stress en een gezonde leefstijl.

Het meeste werk vindt tegenwoordig zittend achter een beeldscherm plaats. Door langdurig in dezelfde houding te werken, kun je last krijgen van je nek en schouders. Maar ook als je voor je werk wel veel beweegt, is het zinvol om je spieren te trainen. Fit aan het werk! is geschikt voor iedereen die zijn fitheid en inzetbaarheid wil verbeteren. Het is ook een handig hulpmiddel voor preventiemedewerkers, (bedrijfs)fysiotherapeuten en bedrijfsartsen die werknemers begeleiden bij het verhogen van hun belastbaarheid.

Inhoudsopgave
1. Fit aan het werk blijven
2. Oefeningen voor de benen
3. Oefeningen voor de romp
4. Oefeningen voor de nek, schouders en armen
5. Leefstijl

Bulkafname
Bij een afname vanaf 10 exemplaren profiteert u al van zeer voordelige staffelprijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via klantenservice(@)kerckebosch.nl.

Werk & veiligheid en Arbeidsveiligheid.net abonnees ontvangen 15% korting!

Meer weten over gezond werken: www.werkenveiligheid.nl

Auteurs
€ 8,25
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.