De zeven geheimen van tevreden medewerkers

De zeven geheimen van tevreden medewerkers

Haal meer plezier en voldoening uit uw werk

Auteurs
Ron Rietjens

Twee op de drie Nederlanders zijn niet tevreden over hun baan. Interessant is dat ze niet ontevreden genoeg zijn om er iets aan te doen. Dat is jammer. Een werknemer brengt immers een groot deel van zijn tijd op het werk door. En het hoe niet ingewikkeld te zijn om meer werkplezier te krijgen. Veel mensen denken dat ze een andere baan moeten zoeken, maar dat is in veel gevallen helemaal niet nodig.

Ontevredenheid over het werk hangt vaak samen met een moeizame relatie tussen werknemer en leidinggevende. Beiden hebben er belang bij om hier iets aan te doen. Het boek De zeven geheimen van tevreden medewerkers richt zich in eerste instantie op de medewerker.

Het boek helpt te analyseren waar de ontevredenheid vandaan komt en geeft praktische handvatten om er iets aan te doen. Zoals aanwijzingen hoe je op een e ectieve manier kritiek kunt geven. En hoe je productiever kunt worden door slimmer in plaats van harder te werken. Je krijgt veel voorbeelden uit de praktijk die beschrijven hoe het niet moet én voorbeelden hoe het ook kan.

Inhoudsopgave
1. Het spanningsveld tussen managers en medewerkers
2. Zo schieten we in de kramp
3. Van kramp naar kracht
4. Wat we eerst moeten weten
5. De geheiemen van tevreden medewerkers
6. Wanneer zijn we tevreden?

De zeven geheimen van tevreden medewerkers is primair bedoeld voor werknemers die meer voldoening uit hun werk willen halen. Daarnaast is het boek een aanrader voor preventiemedewerkers, arboprofessionals en managers, die willen bijdragen aan een grotere medewerkertevredenheid.

Meer weten over tevreden medewerkers: www.werkenveiligheid.nl

Auteurs
€ 15,50
excl. BTW

Hulp nodig?
030 698 42 22 of klantenservice@kerckebosch.nl

Kerckebosch.nl maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van bezoekersgedrag. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.